Hatem Trabelsi er i Liverpool

Nettstedet The Liverpool Way skriver i kveld at høyrebacken til Ajax, Hatem Trabelsi, nå er på Merseyside for å diskutere en mulig overgang til de røde fra Anfield.

Ryktene gikk i en del engelske aviser tidligere i dag om at Liverpool skulle ha kastet øynene på Hatem Trabelsi.  Den rutinerte høyrebacken til Ajax og Tunisia er tilgjengelig på såkalt Bosman, altså gratis overgang, og siden Sevilla ikke synes å fire på sitt forlangende for Daniel Alves har Rafael Benitez kastet sine øyne i andre retninger.

Det pålitelige nettstedet The Liverpool Way skriver i kveld at Trabelsi fløy fra Nederland i dag for å forhandle med Liverpool.  Brasilianske Alves, som kan både spille på høyrekanten som back og midtbanespiller, synes å glippe og Rafael Benitez ønsker å kompensere dette med å hente inn Hatem Trabelsi og Jermaine Pennant.

Dersom Liverpools manager skulle lykkes i å hente inn Trabelsi og Pennant til sin høyreside vil han også spare penger i forhold til en overgang for nevnte Alves.  Dette beløpet ønsker Rafa å bruke til å hente inn en angriper, og hvor Dirk Kuyt hos Feyenoord er øverst på ønskelisten.

Med så god dekning på høyrekanten, igjen forutsatt at Benitez får sine spillere, vil man søke å selge Jan Kromkamp.  Ajax virker da som en logisk mulighet, og at Kromkamp blir en naturlig erstatter for Trabelsi.