Heighway fornøyd etter finaleseier

Sjefen på Liverpools ungdomsakademi, Steve Heighway, berømmet sine spillere etter 3-0 mot Man City, men maner sammen med Jack Hobbs til forsiktighet foran returen.

Liverpools juniorlag har en enestående mulighet til å gjenta bedriften fra 1996, da de røde for første gang vant den nasjonale juniorcupen.  3-0 mot Manchester City kom etter til dels utmerket spill, hvor spesielt Paul Anderson ute på høyrekanten viste seg fram.  Steve Heighway understreker imidlertid at bare halve jobben er gjort og forventer en tøff retur på City of Manchester Stadium om en uke.

- Guttene gjorde det bra, men bare halve jobben er gjort, formaner Heighway.  – Returkampen gjenstår og jeg er sikker på at det blir en virkelig vanskelig kamp.

- Vi kunne faktisk ha scoret syv mål, hvis det ikke hadde vært for keeperen til City.  Vi startet bra og fikk åpningsmålet gjennom Robbie Threllfall.  Vi trodde at Robbie ville være en trussel fra dødballer.  Charlie Barnett slår utmerkede dødballer.  Folk som Beckham og Steve Gerrard har bare blitt så gode som de er gjennom timesvis med trening, og det må være målet for Charlie.  Dess mer han trener jo bedre blir han, og han er bare 17 år.



- Vi scoret et utmerket 2-0 mål, da Ryan Flynn passet ballen i nettet og viste fin beherskelse.  På stillingen 2-0 gjorde også vår keeper David Roberts en glimrende redning og noen ganger trenger du de på viktige tidspunkt.



- Jeg må også få nevne får kaptein Stephen Darby som igjen var utmerket på høyrebacken.  Han er en ung gutt som er litt spinkel, men vi kunne ikke tenke oss å spille uten ham.

- Det var godt å få den tredje scoringen og Miki Roque viste en god innstilling da han kom inn.  Det er slik gode spillere gjør det.  Du har spillere som sitter på benken og er sure, og da de kommer innpå er det lite trolig at de vil score et mål.  Miki kom inn og var klar.



Midtstopper Jack Hobbs gjentok at det fortsatt er en kamp igjen før en eventuell pokal kan sikres, etter en flott kveld på Anfield.

- Det var bare en flott kveld og det å kunne score tre mål og holde buret rent var bare fantastisk, men vi vet vi bare er halvveis.

- Det er fortsatt langt igjen.  Vi kommer ikke til å ta av og men vil fortsatt holde fokus, men vi er godt fornøyd med hva som skjedde på Anfield.  Vi startet veldig bra og da vi begynte å spille ballen og bruke bredden skapte det mange problemer for City.