Hiddink i tvil om Kewell

Gus Hiddink er meget usikker på om han skal la Harry Kewell starte mot Japan. Don Hutchison tar ett år til.

Australias landslagssjef Gus Hiddink er ikke overbevist om at Harry Kewell er tilbake i den formen han bør være til VM ennå, trass i at Liverpool-vingen spilte en time av den siste oppvarmingskampen før mesterskapet, mot Liechtenstein i går kveld.

- Kewell er et stykke unna formen. Derfor var denne oppvarmingskampen veldig viktig for han. Han vil være aktuell til vår første kamp i gruppespillet, mot Japan, dersom han gjør ytterligere fremskritt de neste dagene. Om han blir med fra start, eller om han starter på benken, er jeg veldig usikker på, uttaler Hiddink til australske medier.

Kewell selv mener imidlertid at Hiddink ikke har noen grunn til å tvile på hans form.

- Jeg føler jeg kunne ha spilt dobbelt så lenge som jeg gjorde i går. Men dette blir managerens valg uansett. Vi jobber sammen, og så får vi se hvor det fører hen, uttalte Liverpool-spilleren på en pressekonferanse etter gårsdagens kamp.

Hutchison fortsetter i Coventry
Den tidligere Liverpool-spilleren Don Hutchison har forlenget sin kontrakt med Coventry, og midtbaneveteranen tar dermed en sesong til i Midlands etter overgangen fra Millwall i vinter.