Hughes håper å beholde Neill ut sesongen

Blackburn Rovers gikk i går kveld videre i UEFA-cupen som gruppevinnere, og nå håper manager Mark Hughes å beholde Liverpool-linkede Lucas Neill ut sesongen.

Blackburn-manager Mark Hughes håper fortsatt på å beholde Lucas Neill ut sesongen, slik at han kan spille for Rovers når UEFA-cupen fortsetter i februar. Australieren har nektet å fornye kontrakten sin på Ewood Park, og har dermed fått klubbens supportere på nakken. Mye av kritikken stilnet imidlertid i går kveld, da Neill scoret vinnermålet to minutter på overtid i UEFA-cupkampen mot Nancy.

Neill har lenge vært linket til Liverpool, og ettersom flere av supporterne hadde begynt å kritisere forsvareren og hans spill, tydet mye på at han ville forsvinne fra Ewood Park allerede i januar. Men nå som Blackburn er videre i UEFA-cupen som vinnere av gruppe E, håper Hughes at Neill skal spille for dem ut sesongen.

- Jeg håper fortsatt at Lucas vil være her når UEFA-cupen starter opp igjen i februar. Vi må bare vente og se hva som skjer, og så får vi vurdere hva som vil være i klubbens beste interesser. Dersom han forlater oss, vil jeg takke han for innsatsen i klubben. Folk burde huske alt han har gjort for denne klubben, utalte Blackburn-manageren etter kampen i går kveld.

Neill feiret scoringen sin i går kveld, med å holde hånden til øret, som et pek til de som har buet han ut på hjemmebane den siste tiden.

- Han har nok vært litt frustrert over kommentarer fra tilskuerne den siste tiden, innrømmer Hughes.

- Det vil alltid være folk som vil kritiserer spillere åpenlyst. Lucas har imidlertid ikke gjort noe som forsvarer at jeg fratar han kapteinsvervet. Han har hele tiden vist de rette holdningene og spilt sitt spill.