Hughes vil ikke slippe Neill på billigsalg

Blackburn-manager Mark Hughes vil ikke la Lucas Neill få forlate Ewood Park i januar uten at han får skikkelig betalt for forsvarsspilleren. Accrington-manager frustrert over Mannix-skade.

Blackburn-manager Mark Hughes sier i kveld til skysports.com at han ikke kommer til å la Lucas Neill gå på billigsalg i januar. Dette etter at Ewood Park-klubbens styreformann, John Williams, tidligere i dag ble sitert på at det så ut som om Rovers ble tvunget til å selge forsvarsspilleren i januar for å unngå at han forsvinner på Bosman-overgang til sommeren.

Liverpool skal ifølge rapportene være i førersetet når det gjelder kampen om Neills signatur, etter at australieren har gjort det klart at han søker en ny klubb. Hughes insisterer imidlertid nå på at det er langt fra sikkert at Hughes forsvinner fra Ewood Park i januar.

- Jeg har hele tiden sagt at dette er en situasjon jeg ville ha likt å løst med et positivt utfall for oss, noe som er ensbetydende med at Lucas Neill blir i klubben. Men jo lenger det drar ut, jo mindre sannsynlig blir det. Vi blir nødt til å vurdere hva vi skal gjøre, men Lucas er klar over situasjonen.

- Dersom vi føler at troppen vår ikke blir svekket av at han forlater oss i januar, så vil vi vurdere å la han gå. Men dersom det ikke skjer på våre premisser, så vil han ikke få forlate oss da.

Coleman frustrert over Mannix-skade
Accrington-manager John Coleman sier i dag at det var et slag i ansiktet å miste midtbanespilleren David Mannix. Den utlånte Liverpool-spilleren ble som kjent kneskadet allerede før det var gått en uke av det månedslange låneoppholdet i League Two-klubben, og har nå returnert til Merseyside.

- Dette var et skudd for baugen for både oss og spilleren selv. Han er nå tilbake i Liverpool, uttaler Coleman til Press Association.

Accrington-manageren har nok å stri med om dagen etter fem strake tap.