Hva skjer med Harry Kewell?

Bernie Mandic, som er Harry Kewells agent, hevder han ikke har fått noen signaler som tyder på at hans klient er på vei bort fra Anfield. Flere aviser linker vingen med Tottenham.

The Independent siterer i dag Harry Kewells agent, Bernie Mandic, på at han ikke har hørt noe om en mulig overgang til Tottenham før transfervinduet stenger ved midnatt. Kewell har to år igjen av sin kontrakt med Liverpool, og rapporteres å være blant de best betalte spillerne på Anfield med rundt £60 000 i uka.

- Vi har ikke hørt et eneste ord fra noen i Liverpool om at Harry skal være på vei bort fra klubben, uttaler Mandic til avisen.

Det er imidlertid grunn til å tro at Kewell er ett av flere alternativer som Spurs vurderer i jakten på ny venstreflanke. Engelske medier hevder at London-klubben skal ha vært i kontakt med Liverpool i sakens anledning i går, og det påstås at de tidligere denne måneden skal ha fått en forespørsel om en låneavtale avslått.

Med både Gonzalez og Aurelio til å dekke opp posisjonen på venstreflanken, kan imidlertid et seriøst bud fra Tottenham for en høyt lønnet spiller med bare to år igjen av kontrakten, bli vanskelig å avslå for Anfield-klubben. Men spillerens høye lønn og det faktum at han for tiden går skadet, gjør sannsynligvis sitt til at Kewell forblir på Merseyside.

Diao lunken
The Times melder at Salif Diao skal være lunken til interessen fra Recreativo Huelva, og at han isteden ønsker seg til Portsmouth, klubben han var utlånt til i fjor. Senegaleseren trente som vanlig på Melwood i går.