Hyypiä undersøkes i morgen

Sami Hyypiä vil gjennomgå en scan på sin skadde hamstring i morgen, for å finne ut om han har sjanse til å spille mot Benfica. Manchester-politiet kommer ikke til å forfølge Finnan.

Sami Hyypiä vil gjennomgå en såkalt scan på Melwood i morgen, for å bedømme hvor alvorlig hamstringskaden han pådro seg i første omgang mot Charlton er. Finnen er nå tvilsom til Champions League-kampen mot Benfica på onsdag.

Midtstopperen ble tvunget til å kaste inn håndkledet i pausen, etter at han kjente at det strammet til på baksiden av låret. Rafael Benitez håper nå at morgendagens undersøkelse skal gi positive nyheter med tanke på finnens muligheter for å spille på onsdag.

- Sami vil gjennomgå en scan i morgen, ettersom han har et hamstring-problem. Vi må vente og se om han blir spilleklar til Benfica-kampen, uttalte manageren etter kampen.

 

 

Politiet henlegger Finnan-saken
Politiet i Manchester har i dag bekreftet at de ikke kommer til å forfølge saken der Steve Finnan ble beskyldt for rasistisk hets mot Manchester Uniteds Patrice Evra under ligakampen på Old Trafford i januar. Finnan har hele tiden hevdet sin uskyld, etter at to personer som hevdet at de kunne lese på leppene påstod at iren hadde kommet med en rasistisk bemerkning til franskmannen. Nå viser det seg altså at disse påstandene var blank løgn.

Liverpool FC fikk sågar eksperter til å finstudere videoen, og slo fast tidligere i uken at beskyldningene mot Finnan var ubegrunnet.

- Selvsagt er vi glad for nyheten om at politiet ikke kommer til å forfølge Finnan. Vår egen analyse av TV-bildene fra kampen bekreftet at det ikke var noen bevis som støttet anklagene som ble rettet mot vår spiller. Det er uheldig at Steve Finnans gode navn og rykte skal bli dratt ned i søla på denne måten i mellomtiden, men nå er vi glad for at denne saken er oppklart, sier en talsmann for Liverpool FC i dag.