Hyypiä fortsatt usikker

Sami Hyypiä skal fortsatt ha kjenning med sin hamstringskade, og det hersker usikkerhet rundt hvorvidt han kan spille mot Arsenal. Noen få Everton-billetter igjen.

Sami Hyypiä vil gjennomføre en test av sin skadde hamstring så tett opp til avspark som mulig, før det blir tatt en endelig avgjørelse om han spiller mot Arsenal på søndag. Daniel Agger skal være klar til å steppe inn på kort varsel, om finnen må se kampen fra sidelinja også ved denne anledningen.

Den solide finnen satt som kjent på reservebenken under hele kampen mot Benfica, og utgangspunktet var vel der at Benitez ikke kom til å bruke den rutinerte midtstopperen unntatt ved et ekstremt krisetilfelle. Hyypiä har trent etter den tid, men det skal fortsatt være tvil omkring hans fysiske tilstand og mulighetene til å starte på Highbury.

Ny info om Everton-billetter
Liverpools billettkontor opplyser at det etter det opprinnelige salget av billetter til Merseyside-derbyet 25.mars, fortsatt er igjen et lite antall billetter. I utgangspunktet måtte man ha registrert kampene mot Wigan og Newcastle på sitt fancard for å få kjøpe billett til Everton-kampen. Nå letter man imidlertid litt på kravet, slik at man fra tirsdag av selger billetter til supportere som bare har en av disse kampene på sitt fancard. Det er kun et fåtall single seter og billetter med ”restricted view” og kombinerte voksen/barn-billetter igjen til kampen.