Ikke tidlig comeback for Bolo

Liverpools medisinske støtteapparat har satt foten ned for et tidlig comeback for Boudewijn Zenden. Dermed blir ikke nederlenderen å se i kamp igjen før til neste sesong.

Liverpool Echo skriver i ettermiddag at Boudewijn Zenden ikke kommer til å spille mer denne sesongen. Nederlenderen gjør stadige fremskritt etter sin korsbåndsoperasjon, men Liverpools sportslige ledelse kommer ikke til å ta noen sjanser med midtbanespillerens helse, og han vil derfor ikke spille førstelagsfotball igjen før til neste sesong.

29-åringen har ved et par anledninger tidligere uttalt seg i optimistiske ordelag med tanke på et comeback på tampen av sesongen, men dette blir det altså nå ikke noe av. Han vil således ikke være å se i aksjon på banen igjen før i sommerkampene og oppkjøringen til 2006/2007-sesongen.

Bolo skal være i gang med løpetrening på Melwood. Det blir understreket fra klubbens side at avgjørelsen om å utsette comebacket til neste sesong ikke må ses på som noe tilbakeslag i nederlenderens rehabilitering. Det medisinske støtteapparatet understreker at spilleren stadig gjør fremskritt.

Brudepar med CL-parade
Brudeparet Mark Sixsmith og Paula Kaufman elsker ikke bare hverandre. De elsker også Liverpool FC. Paret giftet seg lørdag, samme dag som Merseyside-derbyet fant sted, og markerte begivenheten ved å leie en åpen buss og en kopi av Champions League-trofeet. Etter at de hadde gitt hverandre sitt ”ja” dro de så ut på sin egen Champions League-brudeparade, fra vielsen i St. Aidan’s Church til stedet der selskapelighetene skulle finne sted, Speke Mariott Hotell. Under hele ferden holdt de trofeet høyt hevet, og minnet dermed alle de passerte på ruten om den store kvelden i Istanbul. Resultatet fra Merseyside-derbyet la visstnok heller ingen demper på feiringen!