Ingen appell fra Liverpool

Det engelske fotballforbundet har ikke mottatt noen appell fra Liverpool på utvisningen av Jose Reina i går. Tidsfristen for å appellere er nå ute.

Liverpool FC har ikke appellert mot det røde kortet som målvakt Jose Reina pådro seg i 2-0 tapet for Chelsea i går. Reina ble som kjent utvist ni minutter før slutt, etter å ha lagt hånden på ansiktet til Arjen Robben. Robben overreagerte, og gikk i bakken som en potetsekk mens han holdt seg til strupen. En mektig irritert Rafael Benitez antydet etter kampen at de røde kom til å protestere mot utvisningen. Så har imidlertid ikke blitt gjort.

Fotballforbundet hadde nemlig ikke mottatt noen appell innen tidsfristen klokken 12.00 i dag, og dermed er saken lagt død. Benitez og den sportslige ledelsen på Anfield må tilsynelatende ha skiftet mening etter at de fikk hendelsen på avstand og fikk roet ned temperamentet i timene etter kampen.

Dette betyr at Reina nå må stå over de tre neste kampene for Liverpool. Det vil si ligakampene mot Charlton, Wigan og Arsenal. De to førstnevnte på bortebane, den siste på Anfield.

Dette gir Jerzy Dudek eller Scott Carson en lenge etterlengtet sjanse for deres vedkommende. Det blir spennende å se hvem av de to målvaktene Benitez velger å satse på i disse tre kampene.