Ingen EM-kvalifisering for Carra og Riise

Liverpools legeteam utelukker at Jamie Carragher og John Arne Riise kan spille EM-kvalifisering for sine landslag. Carra frykter at han vil miste Merseyside-derbyet.

Jamie Carragher sier til Liverpool Echo i dag at han frykter at han kommer til å miste Goodison-derbyet mot Everton på grunn av ankelskaden han pådro seg mot Sheffield United. Den solide midtstopperen kan i alle fall ikke belaste foten de neste to ukene. Sammen med John Arne Riise var scouseren naturlig nok ikke på flyet med Liverpool-troppen som satte kursen for Kiev.

Både Riise og Carragher er skuffet over å miste den helt avgjørende kvalifiseringskampen, som i rene penger er verdt £12M for Liverpool om man beseirer Maccabi Haifa. Carragher føler seg slett ikke sikker på at han rekker årets første Merseyside-derby heller. Møtet med Everton på Goodison 9.september er bare tre uker unna.

- Vi får vente og se, men for øyeblikket kan man vel ikke si annet enn at jeg er tvilsom til Everton-kampen. Røntgenundersøkelsene viste ingen alvorlige skader, men ankelen er svært hoven og jeg går på krykker. Forhåpentligvis er det ikke så alt for ille, uttaler en frustrert midtstopper.

Liverpool Echo skriver at klubbens legeteam føler seg ganske sikre på at både Carragher og Riise vil kunne trene igjen om to uker. Ingen av spillerne vil imidlertid bli gjort tilgjengelige til landskampene i begynnelsen av september. En avgjørelse som helt sikkert vil irritere både Steve McClaren og Åge Hareide i forbindelse med de forestående EM-kvalifiseringskampene.