Ingen enighet om Pennant

Birmingham City avfeier nå mediaspekulasjoner om at de har kommet til enighet med Liverpool om en overgangssum for Jermaine Pennant. Bert Slater døde i helgen.

Birmingham City avviser nå tabloidoppslaget i dagens Mirror om at Birmingham og Liverpool har kommet til enighet om en overgang for Jermaine Pennant.

I en uttalelse på Birminghams offisielle nettsider heter det som følger:

”I motsetning til hva som har vært rapportert i media i dag, har Birmingham City og Liverpool FC ikke blitt enige om noen overgangssum for Jermaine Pennant.

De to klubbene har hatt samtaler ved et par anledninger, men Birmingham City og Liverpool FC står langt fra hverandre i verdsettingen av spilleren.

Inntil Birminghams prisforlangende er møtt, vil ikke klubben vurdere å selge Pennant.

Som Birmingham City hele tiden har hevdet, ønsker vi ikke å selge noen av våre beste spillere.”

Tidligere keeper død
Den tidligere Liverpool-keeperen Bert Slater er død. Slater, som hadde tilhold på Anfield i tre år på slutten av 1950-tallet og begynnelsen av 1960-tallet, døde i helgen i en alder av 70 år. Han kollapset mens han spilte golf.

Slater var skotsk cupmester da han kom til Liverpool i mai 1959 fra Falkirk, i en bytteavtale der Tommy Younger gikk motsatt vei. Slater voktet buret i 111 kamper for de røde. Han var ikke stor av vekst, men likevel en utmerket sisteskanse. Han stod blant annet i mål i de 29 første kampene da Liverpool vant andredivisjon i 1961/62.

Etter at han mistet plassen sin på laget til Jim Furnell, flyttet Slater hjem til Skottland for å spille for Dundee. Med dem nådde han semifinalen i europacupen i 1963. Senere spilte han for Watford, hvor han også ble trener etter at han la opp som aktiv spiller. Senere ble han involvert i et firma som utviklet og konstruerte golfbaner.

Slater etterlater seg konen Jean, to døtre og en sønn.