Ingen hjelp å få fra FA

FA har i dag bekreftet at ingen billetter vil bli duplisert. Dermed vil 1600 seter stå tomme på lørdag. Parry slår tilbake mot kritikken.

Mange supportere ble rammet da 1600 finalebilletter på vei ut i posten ble stjålet forrige fredag. Millennium Stadium nektet først å duplisere de stjålne billettene. Etter påtrykk fra blant andre Rick Parry har det blitt holdt samtaler med representanter fra Millenium Stadium, South Wales Police og Cardiff County Council for å løse problemet. Fra FA heter det imidlertid at rågivergruppen for sikkerhet hos Millennium Stadium, som har siste ord i alle saker som gjelder sikkerhet på stadion, har opprettholdt sin policy om å ikke duplisere billetter. Dette vil utvilsomt vekke sinne hos de mange uskyldige LFC-supporterne som ble rammet. Rick Parry kom sågar med uttalelser tidligere i dag, FØR avgjørelsen ble annonsert, om at dette ikke burde være et problem i det hele tatt.

- Dersom en lignende situasjon skulle inntreffe på en kampdag på Anfield – eller hos en hvilken som helst annen klubb i Premier League – ville vi straks sørge for dupliserte billetter. Dette vet vi fordi det faktisk skjedde inneværende sesong.

- Da England spilte mot Uruguay på Anfield nylig, måtte hundrevis av billetter erstattes. Vi lagde simpelthen duplikater. Responsen så langt fra Millennium Stadium er totalt ulogisk.

- La oss se for oss det verste som kunne inntruffet – at alle de 24.000 billettene ble stjålet. Prøver de å fortelle oss at de ikke ville erstattet billetter til noen Liverpool-supportere?

I FA sin velkomstpakke til journalister som skal dekke lørdagens kamp, er det en annen ordlyd. ”Ingen vil slippe inn på stadion uten gyldig billett. Dersom du skulle miste billetten din, så kan en erstatning skaffes til veie.” Enda et skudd for baugen hva gjelder Millennium Stadium sin troverdighet...

Siste ord i saken er trolig ikke sagt.

Parry slår tilbake mot kritikken
Paul Sergeant hos Millennium Stadium kom tidligere med kritikk av Parry, og sa han var skuffet over Liverpools reaksjon. Han mente dessutan at de røde burde være mer forsiktig i sin distribusjon av sine billetter! Parry lar ikke kritikken gå ubemerket hen.

- Skuffet? Hva forventer de vi skal gjøre? Trekke på skuldrene, si det er ok – og bare glemme hele saken?

- Vi har alltid sendt billetter gjennom spesialleveringer, det har aldri før vært problemer. Og det er ikke fordi vi ikke har vært i store finaler før.

- Det synes som at den eneste Paul Sergeant ikke har lagt skyld på ennå er sjefen hos Postverket, Adam Crozier. Kanskje han er neste på listen, sier en rasende Parry.