Innbrudd hos Crouch og Agger

Innbruddstyver har raidet hjemmene til Peter Crouch og Daniel Agger mens de har spilt kamper den siste tiden. Steven Gerrard reklamerer for Liverpools kunst- og kulturskatter.

Politiet etterforsker for tiden innbrudd og tyveri fra hjemmene fra Liverpool-stjernene Peter Crouch og Daniel Agger. Begge spillerne savner en rekke verdisaker etter at husene deres har hatt besøk av ubudne gjester, og Peter Crouch fant også den ene bilen sin mitt i oppkjørselen etter at han kom hjem fra kampen mot Galatasaray sist onsdag. Innbruddstyvene har også vandalisert hjemmet til Crouchy i Cheshire, og blant annet skåret opp skinnsofaer og herjet stygt med innboet.

Også Daniel Agger har vært offer for innbruddstyver. Politiet har allerede funnet to biler, en BMW og en Cadillac, som tyvene stakk av med. I tillegg har tyvene forsynt seg med flere store plasma TV-skjermer. Crouch og Agger er henholdsvis den fjerde og den femte fotballspilleren på Merseyside som har blitt utsatt for innbrudd de siste månedene. Evertons Andy van der Meyde og Manchester Uniteds Wayne Rooney har lidd samme skjebne, i tillegg til Liverpool-keeper Jerzy Dudek.

Det kan synes som det har gått sport i å bryte seg inn hos fotballspillere mens de spiller kamp i England. Også tidligere Tottenham-keeper Ian Walker og Chelseas Frank Lampard har hatt besøk av ubudne gjester den siste tiden.

Gerrard promoterer kunst
Liverpool-kaptein Steven Gerrard har gått til filmen for å reklamere for hjembyens kulturskatter. Midtbanespilleren figurerer nemlig i en kort film der han besøker World Museum Liverpool og Walker Art Gallery, og snakker om sitt forhold til kunst og kultur. Filmen har premiere i dag, og det er Liverpools museer som står bak verket. Filmen kommer til å bli vist på de ulike museene, i tillegg til på storskjermen i Clayton Square i Liverpool sentrum.