Inter vil ha Rafa

Italiensk presse hevder at Inter Milan har kastet sine øyne på Rafael Benitez som erstatter for Roberto Mancini. McAuley jublet over derbyseier.

Inter Milan vil forsøke å lure Rafael Benitez bort fra Liverpool. Lokkemiddelet skal være et transferbudsjett på £50M.

Inter ligger for øyeblikket på andreplass i Serie A, men er hele 12 poeng bak Juventus, etter at man nylig tapte 2-1 for serielederen. Dette er ikke godt nok for klubbens sterke mann, Massimo Moratti, og det er nå ventet at trener Roberto Mancini vil få sparken til sommeren om klubben ikke vinner Champions League. Ryker italienerne for Ajax i neste runde kan Mancini få fyken allerede da.

Italiensk presse rapporterer nå at Rafael Benitez er en av de heteste kandidatene til å etterfølge Mancini. Andre kandidater på Inter-ledelsens ønskeliste er Guus Hiddink og Arsene Wenger.

- Benitez har allerede bevist at han er en toppmanager i Spania og England, og Inter tror han kan gjøre det samme i Italia, uttaler en Inter-kilde til Mirror i dag.

- At han bidro til å slå AC Milan i Champions League-finalen vil umiddelbart gjøre han til en populær mann hos Inter-fansen, og hans meritter med Valencia, der han to ganger vant tittelen foran konkurrenter som Real Madrid og Barcelona, beviser at han er en manager av topp kvalitet, legger denne kilden til.

McAuley fornøyd etter derby-seier
Liverpools reservelagstrener Hugh McAuley var en fornøyd mann etter at hans lag vant miniderbyet borte mot Everton med 1-0 i går kveld. Selv mener han det var en meget fortjent seier til de røde på Haig Avenue i Southport, etter at Ramon Calliste scoret seiersmålet kvarteret før slutt. Dermed fikk Liverpool revansje for 3-2 nederlaget i sesongens første kamp.

- Everton slo oss i sesongpremieren. Nå var det vår tur, og vi fortjente seieren.  Lokalderbyene er alltid tøffe, og dette var intet unntak. Det var fint for Ramon at han gjorde målet, da han ikke hadde hatt hellet med seg tidligere i kampen. Han leste situasjonen, og avsluttet på best mulig måte, uttaler McAuley til liverpoolfc.tv.

- Jeg syntes Lee Peltier hadde en utmerket kamp på midtbanen. Han er en god konkurransemann og pasningslegger, som gjør fine fremskritt. Jack Hobbs var kaptein, og viste modenhet selv om han bare er 17 år. Han har flotte kvaliteter, og vi har gitt han kapteinsvervet som en belønning for hans innsats denne sesongen. Han fortjener det, sier McAuley.

- James Smith hadde også en utmerket kamp på venstrebacken. Han er alltid på hugget, og gir aldri opp en ball.