Interesse for Kuyt bekreftes

Agenten til Dirk Kuyt sier at angriperen helst vil til Premier League, og at det er ingen hemmelighet at Liverpool er en av klubbene som er interesserte.

Til tross for at det er blitt rapportert gjentatte ganger at Rafael Benitez har hatt Dirk Kuyt i kikkerten i over et år har det vært lite med uttalelser i den retning.  I et radiointervju på BBC bekrefter imidlertid nå spillerens agent, Rob Jansen, at Liverpool er en av flere klubber i England og Spania som følger angriperen.  Jansen antyder også sterkt at han forventer at Kuyt vil forlate Feyenoord innen kommende sesong starter.

- Det er toppklubber både fra England og Spania som er interesserte.  Det er ingen hemmelighet at Liverpool har fulgt Kuyt en god stund, sier Jansen.

Agenten ville ikke svare på om Newcastle og Tottenham var blant de andre klubbene som var interesserte, men understreket at hans klient var mest opptatt av å komme til Premier League.

- Han har en spesiell følelse for engelsk fotball, slik de fleste spillere har.  En kan imidlertid ikke ignorere at det er store klubber også i den spanske ligaen.  Beløpet det er blitt skrevet om i avisene stemmer ikke, det er mindre enn hva det er blitt spekulert i.

- Jeg tror at Kuyt vil bytte klubb i løpet av sommeren.

På spørsmål om det kunne være at Liverpool fikk seg en ny angriper før sesongstart, svarte Jansen: - Du vet aldri.