Irsk tenåring nummer 2 på plass

I går ble det kjent at Liverpool har sikret seg den irske U16-spilleren Shane O'Connor. I dag kan vi avsløre at de røde også har sikret seg den jevnaldrende landsmannen Michael Collins.

Liverpool ser ut til å raide Irland i jakten på unge talenter. Den irske klubben Cherry Orchard bekrefter i alle fall at deres spiller Michael Collins er klar for Liverpool. Collins spilte sin siste kamp for Orchard da hans klubb sikret seg ligatittelen for U15-lag i Irland ved å slå Shelborune 5-0 i begynnelsen av juni.

Collins blir altså den andre unge irske spilleren som ankommer akademiet til Liverpool i sommer. Vi nevnte overgangen til midtbanespilleren Shane O’Connor fra Wilton United i går. Både O’Connor og Collins har kamper for Irland U16.

Michael Collins er født 12.juli 1990, og fyller altså 16 år om en drøy uke. Han er spiss, og kommer fra en velkjent fotballfamilie der onklene Eamonn og David har spilt profesjonell fotball i England. Unge Michael blir beskrevet som dyktig med ballen. Han har spilt flere kamper for Irland U16 og var også fast inventar på U15 landslaget før det. Han kommer fra området Clondalkin, vest i Dublin.