Israel legger press på UEFA

Det israelske fotballforbundet utøver nå press mot UEFA for at Liverpool-kampen ikke skal bli flyttet ut av landet. Tidligere midtbanespiller linkes til Bolton.

Det israelske fotballforbundet skal nå være i ferd med å legge press på UEFA for at Liverpools returmøte mot Maccabi Haifa skal spilles i Israel. Forbundet har allerede bestemt seg for å appellere UEFA sin avgjørelse om å flytte to UEFA-cupkamper ut av landet i neste uke. Israelerne hevder at UEFA gir etter fra press fra de store klubbene i deenne saken. Der i gården har man også gjort det klart at man kommer til å appellere en eventuell avgjørelse om å flytte Liverpool-kampen bort fra Tel Aviv.

Liverpool har fått støtte av det engelske fotballforbundet i at kampen umulig kan spilles i krigsherjede Israel, og en UEFA-talsmann skal i går ha uttalt at flyttingen av UEFA-cupkampene er en god indikasjon på at også Liverpool-kampen vil bli spilt på nøytral bane.

Dette har fått presidenten i det israelske fotballforbundet til å rase.

- UEFA sin avgjørelse innebærer at de gir etter for press fra de store klubbene i Europa. Det er overraskende ettersom som UEFA hele tiden fremhever likhet og fair play, siteres Itche Menahem i Liverpool Daily Post.

På mandag tar altså UEFA sin beslutning. En beslutning som temmelig sikkert blir appellert av den "tapende" part.

Murphy linkes til Bolton
Manchester Evening News linker tidligere Liverpool-spiller Danny Murphy med en overgang fra Tottenham til Bolton. Midtbanespilleren skal være tilgjengelig for £2M. En talsmann for Bolton skal ha avvist dette som spekulasjoner. Tottenham skal for øvrig tidligere ha tilbudt Murphy som en del av en pakkeløsning i et forsøk på å sikre seg høyrebacken Pascal Chimbonda fra Wigan.