Ja til Agger, nei til Simao

Liverpool Echo skriver at Rafael Benitez nå vender tommelen opp for en overgang for Daniel Agger, og ned for ditto for Simao Sabrosa. Pessimisme vedrørende arbeidstillatelse for Gonzalez.

I motsetning til hva The Independent kunne berette tidligere i dag, skal Liverpools interesse for Simao Sabrosa ha kjølnet. Dette skriver Liverpool Echo i ettermiddag. Chris Bascombe slår samtidig fast at Daniel Agger er veldig nære ved å bli Liverpool-spiller.

Echo skriver at man på Anfield ikke planlegger noen nye bud på portugiseren Sabrosa, og Bascombe tror at Benfica må senke sitt prisforlangende på vingen betraktelig dersom det i det hele tatt skal bli aktuelt for Benitez å vurdere et kjøp av spilleren på nytt. Spanjolen skal ikke være beredt til å bruke en så stor andel av sitt transfer-budsjett på 26-åringen.

Agger trakk seg fra turnering
Et transferfremstøt som endelig ser ut til å bære frukter er overfor Daniel Agger og Brøndby. Den danske klubben har nå trukket Agger fra troppen til en innendørsturnering i helgen, noe som indikerer at en overgang til Liverpool er nært forestående.

Bascombe mener at Liverpool vil trappe opp prosessen med å signere den 21 år gamle midtstopperen i dag.

Gonzalez må vente?
Liverpool Echo skriver også at klubbledelsen er i ferd med å resignere i forsøket på å sikre arbeidstillatelse for Mark Gonzalez i januar. På Anfield venter man fortsatt på svaret på den siste søknaden i så henseende, men man skal være pessimistiske med hensyn til resultatet.

Echo slår fast at chileneren vil bli lånt ut til en spansk klubb for resten av sesongen, dersom det blir avslag fra immigrasjonsmyndighetene. Avisen mener at Rafael Benitez høyst sannsynlig vil godkjenne et slikt utlån. Espanyol har tilkjennegitt sin interesse for en slik avtale, men har ennå ikke gjort noen formell henvendelse.

Gonzalez har som kjent allerede skrevet under for Liverpool, men må altså etter alle solemerker vente til i august for debuten for sin nye klubb.