Jewell forbereder seg på Liverpool

Paul Jewell håper å påføre Liverpool et nytt poengtap på bortebane, når klubben han spilte reservelagsfotball for gjester JJB Stadium lørdag ettermiddag.

Liverpool har som kjent bare tatt to poeng på bortebane på syv forsøk. Men de røde endte en negativ statistikk mot Wigan i fjor, da Peter Crouch gjorde sine to første mål for klubben i en 3-0 seier på Anfield. Nå håper Steven Gerrard & Co igjen at et møte med den nære naboen i nordøst skal snu en negativ trend.

- Jeg vet det vil bli gjort et poeng ut av at Liverpool ikke har vunnet på bortebane før denne kampen, og at de heller ikke har gjort mål i åpent spill borte i ligaen. Men jeg kan ikke tenke for mye på det. I fotball må du bare konsentrere deg om jobben din. Crouch gjorde sine første mål for Liverpool mot oss i fjor, men slike statistikker må vi bare glemme, uttaler Paul Jewell til Wigan Evening Post.

- Jeg tror det blir en bra kamp. Forhåpentligvis blir det fullt hus og en god atmosfære. Avspark er klokken 16.00 på lørdag, og det er hva supporterne foretrekker. Vi ser frem til å få besøk av Liverpool. De har slitt litt denne sesongen, men de er uansett en fantastisk klubb med fantastiske spillere, legger han til.

- Liverpool kan ikke vinne ligaen nå. Det vil stå mellom Manchester United og Chelsea. Men de vil ha en sjanse til å bli nummer tre. I Europa er de allerede klare for cupspillet i Champions League, etter å ha vunnet gruppen, avslutter Jewell, som i går kveld var på plass på Anfield for å spionere på Liverpool i den målløse forestillingen mot Portsmouth.

I forrige kamp mot Tottenham stilte Jewell med et nykomponert forsvar i form av David Wright, Matt Jackson, Emmerson Boyce og Leighton Baines. Fitz Hall satt på benken etter et seks uker langt skadefravær, og spilte de siste 20 minuttene for Wright. Om disse vil utgjøre forsvaret til Wigan også på lørdag, avhenger trolig av om kaptein Arjan de Zeeuw blir i stand til å spille etter å ha slitt med en tåskade.