Joaquin igjen aktuell

Liverpool ser ut til å ha fornyet sin interesse for Joaquin. Lokalavisen i Sevilla hevder at Anfield-klubben tilbyr Barragan, Dudek, Zenden og 16 millioner euro for å sikre seg flankespilleren.

Lokalavisen i Sevilla, Diario de Sevilla, hevder Liverpool har fornyet sin interesse for høyrevingen Joaquin. Avisen hevder sågar at Liverpool er villig tilby Antonio Barragan, Jerzy Dudek, Boudewijn Zenden + 16 millioner euro for å få kloa i spilleren.

Dermed ser det ut at til at såpeoperaen omkring ”the missing link” – høyreflanken – på Anfield ruller videre. Benitez har nok fortsatt ikke gitt opp Daniel Alves, selv om han nå altså ser ut til å vurdere andre alternativer som Jermaine Pennant og nå altså Joaquin.

Real Betis skal ha vært villig til å selge Joaquin til Real Madrid for 25 millioner euro, men en slik overgang virker nå å ha gått i vasken. Lokalavisen i Sevilla mener imidlertid at Liverpools tilbud, der ikke mindre enn tre spillere går i motsatt retning, langt på vei matcher summen som Betis-ledelsen krever for sin stjernespiller.

Det skal heller ikke være tilfeldig at det er nettopp Barragan, Dudek og Zenden som tilbys i bytte, da dette er spillere som spiller i posisjoner som Betis er ute etter å styrke. Diario de Sevilla hevder at Liverpool skal være villig til å betale 10,3 millioner euro umiddelbart, og de resterende 6 millioner om 18 måneder.

Liverpool øyner samtidig en mulighet til å kvitte seg med tre spillere som trolig vil få lite spilletid i den kommende sesongen. Høyreback Barragan ønsker seg også tilbake til Spania, og Deportivo La Coruna er svært interesserte i å hente han. 33 år gamle Dudek er i beste fall andrekeeper, mens 29 år gamle Zenden har vært ute med langtidsskade, og må trolig spille tredjefiolin om en plass på venstreflanken om Mark Gonzalez blir innvilget arbeidstillatelse i morgen, og Harry Kewell klarer å riste av seg skadene.

Lennon håper på Gerrard eller Terry
Det unge stjerneskuddet Aaron Lennon håper at Steven Gerrard eller John Terry blir Englands neste landslagskaptein. Tottenham-vingen sier til Teamtalk at det vil være en ære å bli ledet av en av disse to.

Lennon mener Gerrard og Terry er de to av dagens spillere som er best skikket til å lede England videre ute på banen.

- Begge ville bli store landslagskapteiner. Det vil være en ære for meg å spille under dem. Men jeg er glad det ikke er jeg som skal ta denne avgjørelsen, sier den unge England-stjernen.

Datoer for billettsalget til West Ham-kampen
Billettkontoret på Anfield har offentliggjort datoene for billettsalget til den første hjemmekampen i ligaen, mot West Ham 26.august. Medlemmer av Priority Ticket Scheme kan kjøpe billetter fra tirsdag 1.august. Trekningen av 500 billetter blant de med e-season ticket finner sted dagen etter, onsdag 2.august. Billetene går så til såkalt General Sale tirsdag 8.august. Skulle det bli billetter til overs etter dette, vil disse bli solgt fra billettlukene på Anfield fra tirsdag 15.august.