Josemi fullførte overgangen

Josemi fullførte i dag sin overgang tilbake til Spania, og ble presentert for pressen i Villareal. Jan Kromkamp skriver trolig under for Liverpool i morgen. Marseille nekter å gi opp Cissé.

Josemi har i dag fullført sin overgang fra Liverpool til Villareal. Det er ventet at Jan Kromkamp vil fullføre sin overgang i motsatt retning i morgen.

Kromkamp har som kjent blitt enig med de røde om sine personlige betingelser, men Josemi var altså først ute med å gjennomføre den medisinske testen og underskrive kontrakten som gjør at han forlater Anfield etter halvannen sesong i den røde trøya.

- Jeg og familien min er glade for å returnere til Spania, og jeg er takknemlig for at Villareal gir meg denne sjansen. Villareal viser at de er en klubb i vekst, og resultatene deres viser at jeg kommer til en av de beste klubbene i Europa, uttalte Josemi under en pressekonferanse i Spania i dag.

Høyrebacken var Rafael Benitez sitt første spillerkjøp som ny Liverpool-manager sommeren 2004, da han kom fra Malaga for £2M. Men etter en god start på Anfield-karrieren, slet han etterhvert med å finne fotfeste i engelsk fotball. Denne sesongen har han kun vært involvert i seks ligakamper.

- Jeg fikk aldri de sjansene jeg hadde håpet på i Liverpool. Nå ønsker jeg å finne tilbake til formen jeg viste da jeg spilte i Malaga, uttalte han på dagens parade for mediene.

Villareal er på fjerdeplass i Primera Liga, og er som kjent også kvalifisert til cupspillet i Champions League, hvor de møter Rangers.

Josemi har skrevet under på en kontrakt for fire og et halvt år, men kan ikke spille for sin nye klubb i Champions League, da han har kamper for Liverpool i årets turnering.

Totalt fikk høyrebacken 35 kamper for de røde, og kom aldri på scoringslista.

Marseille nekter å gi opp Cissé
Marseille nekter å gi opp håpet om å sikre seg Djibril Cissé i januar, selv om spilleren selv og Liverpool-manager Rafael Benitez bastant har uttalt at en slik overgang ikke kommer på tale. Den franske klubben jakter desperat etter en ny spiss, og vil ikke innse at håpet om å sikre seg den tidligere Auxerrre-spissen er svunnet.

- Selvsagt har jeg lest og hørt hva Cissé har sagt om dette den siste uken, og jeg skjønner at Djibril har sagt sin mening om saken. Men jeg har likevel ikke gitt opp alt håp, uttaler Marseilles sportsdirektør Jose Anigo til L’Equipe.

- Jeg er skuffet over uttalelsene hans. Han var klar i sin tale. Men vi har han fortsatt i tankene. Vi har ikke diskutert noenting direkte med han, og hans posisjon med tanke på dette bekymrer meg ikke. I fotball behøver ikke det du sier en dag å være sant neste dag, legger han til.