Juniorene videre etter ekstraomganger

Liverpools juniorlag er videre til 4.runde i FA Youth Cup, etter å ha beseiret West Bromwich 2-1 på bortebane i kveld. Robbie Threlfall og Ray Putterill scoret.

Ray Putterill ble matchvinner da Liverpool avanserte til 4.runde i FA Youth Cup på bekostning av West Bromwich Albion i kveld. De røde vant 2-1 på iskalde The Hawthorns. Laget til Steve Heighway dominerte kampen, men måtte ha ekstraomganger før å avgjøre det hele. Bortelaget sløste stort med sjansene i ordinær tid, men Putterill avgjorde det hele med en flott scoring to minutter ut i første ekstraomgang.

Av spillerne som til daglig befinner seg på Melwood startet målvakt David Roberts, toppscorer Craig Lindfield, Ryan Flynn og nevnte Threlfall kampen. Stephen Darby rakk også kampen, etter å ha reist rett fra Liverpool Airport til Midlands etter ankomst fra Tyrkia, og spilte en utmerket kamp i følge rapportene.

Robbie Threlfall ga Liverpool ledelsen allerede i kampens aller første spilleminutt, etter et cornertrekk. Han headet et innlegg fra Ryan Wignall i nota. Hjemmelaget kom tilbake og utlignet etter 26 minutter. Målscorer var Stefan Morrison, etter at Liverpool-forsvaret ikke klarte å klarere et innlegg.

Liverpool hadde et klart spillemessig overtak i andre omgang, og virket hele tiden å være laget som skulle gå av med seieren. Problemet var imidlertid – som vanlig – uttellingen. I siste minutt av ordinær tid gjorde WBA sin keeper en fantastisk redning på et forsøk fra Ray Putterill, og Lee Woodward satte returen over. Tidligere hadde nevnte Putterill og Jay Spearing også hatt gode forsøk.

Bare ett minutt var spilt av første ekstraomgang da Putterill ikke klarte å score alene med keeper. Men minuttet senere avgjorde samme man kampen med et lavt skudd.

West Bromwich stilte dette laget: Bateman, Mason, Baker, Labadie, Manchester, Holmes, McGovern, Compton, Morrison, Nardiello, Nicholson.

Liverpool mønstret følgende mannskap: Roberts, Darby, Burns, Gaughan, Threlfall, Spearing, Wignall (Barnett 45), Ryan (Pringle 118), Lindfield, Flynn (Woodward 60), Putterill. Ubrukte reserver: Behan, Mimms (keeper).

Liverpoolfc.tv kåret kaptein Jay Spearing til banens beste spiller, og fremhever ellers innsatsen til innbytter Charlie Barnett.

Dato for Liverpool Senior Cup
Kampen mellom Warrington og Liverpool i Liverpool Senior Cup vil bli spilt på førstnevntes bane tirsdag 16.januar. Det bekrefter Warrington Tow FC på sine nettsider.