Juniorkamp på TV

Liverpools kvartfinale i juniorcupen i kveld blir vist på liverpoolfc.tv. Blackburn ønsker Pongolle permanent. Vignal mistrives på sørkysten.

Liverpools juniorlag spiller kvartfinale i FA Youth Cup mot Carlisle på Anfield i kveld. De som har e-season ticket hos liverpoolfc.tv kan se denne kampen live på sine dataskjermer. Steve Heigheway sine elever vant som kjent 3-0 over Burnley i forrige runde, mens Carlisle på sin side har slått Macclesfield 3-1, Doncaster 5-3 på straffesparkkonkurranse, Chipstead 5-1, Huddersfield 2-1 og Sheffield United 2-0 på veien. Kveldens kamp blir for øvrig Carlisle sin første på bortebane i turneringen.

Kveldens kamp har avspark klokken 20.00 norsk tid, og Steve Hunter vil ha med seg David Fairclough som kommentator på liverpoolfc.tv.

Blackburn ønsker Pongolle permanent
I følge engelsk presse skal Blackburn nå ønske å gjøre låneavtalen med Liverpools Florent Sinama-Pongolle permanent til sommeren. Rovers skal stå klare til å skrive ut en sjekk pålydende £2M for den unge franske spissen, etter at manager Mark Hughes skal ha blitt imponert over hans prestasjoner etter at han ankom Ewood Park. Tabloidene spekulerer i at Benitez i så fall vil erstattet Pongolle med Valencia-spiss David Villa.

Blackburn akter også å gi Liverpool kamp om Lincolns tenåringskeeper Scott Loach til sommeren. Også Aston Villa og Derby snuser på den lovende målvakten.

Ellers skal Sheffield United ønske å hente tidligere Liverpool-forsvarer Dominic Matteo på lån fra nettopp Blackburn, men denne låneavtalen skal Mark Hughes ikke være særlig ivrig etter å velsigne.

Vignal misfornøyd
Tidligere Liverpool-back Gregory Vignal skal i helgen ha uttrykt misnøye med sin situasjon i Portsmouth. Franskmannen forlot Anfield på gratisovergang i sommer, og sluttet seg til Alain Perrin sitt mannskap. Etter at landsmannen fikk fyken som Pompey-boss har imidlertid Vignal blitt skjøvet ut i kulden av Harry Redknapp.

- Jeg ser nå at det var en tabbe av meg å gå til Portsmouth. Jeg har ikke fått spilletid etter at vi skiftet manager. Jeg vet jeg ikke inngår i managerens fremtidsplaner, da han fortalte meg at jeg kunne forlate klubben under transfervinduet, uttaler venstrebacken.