Juniorlaget klart for cup

Liverpool, de regjerende mestere, spiller juniorcup i morgen. Jimmy Ryan meldte forfall. Warrington motstander i Liverpool Senior Cup.

Fornøyd trener
Liverpools U18 lag har vist sterkt forbedret form i det siste, og vant 3-0 mot Stoke på lørdag.  Trener John Owens var fornøyd etterpå, og mente det var en fin oppladning til den nasjonale juniorcupen.  De regjerende mestrene spiller i morgen kveld borte mot West Bromwich i 3.runde.

- Jeg var veldig fornøyd med innsatsen, sier Owens etter seieren mot Stoke.  – Vi hadde med fire gutter fra Melwood slik at vi var litt sterkere enn hva som har vært vanlig.  Det var en del av forberedelsene til cupkampen på onsdag.

- Dette er første gang denne sesongen hvor vi har scoret mer enn et mål, og det var god timing.  Vi har gjort det veldig bra i det siste.

Stephen Darby vil imidlertid ikke være med i kampen mot West Bromwich, siden han som kjent er reist til Istanbul for å være med førstelaget mot Galatasaray.

I det neste The Kopite, som kommer ut 18-22 desember, har vi for øvrig et stort intervju med kapteinen på juniorlaget, Jay Spearing (bildet).


Ryan ute for Irland
Jimmy Ryan har trukket seg fra morgendagens U19 landskamp mellom Frankrike og Irland.  Dette trolig fordi iren skal være involvert med Liverpools juniorlag i den nasjonale cupen.


Everton i semifinalen
Liverpool har trukket borte mot Warrington i den lokale Liverpool Senior Cup, og hvor de største klubbene pleier å bruke hovedsakelig juniorspillere.  Everton skal spille mot Prescot Cables, og oppsettet er slik at vinnerne av disse kampene møtes i semifinalen.  Tranmere Rovers v Southport og Marine/Skelmersdale v Burscough er de andre kampene.