Keeper ble Rafas tredje januar-kjøp

Mens Everton har kastet sine øyne på Jerzy Dudek, har Liverpool hentet inn en ny keeper. 19 år gamle David Martin er kjøpt fri fra MK Dons for en mindre sum. Litmanen runder 100 landskamper.

Keeper inn porten
En keeper ble tredje nye spiller inn porten på Anfield i januar. Liverpool har nemlig styrket stallen ytterligere ved å hente den unge keeperen David Martin fra MK Dons. 19-åringen, som er sønn av tidligere West Ham- og England-stopper Alvin Martin, kostet de røde et mindre transferbeløp, og er først og fremst tiltenkt å styrke reservelaget.

Martin hadde et prøvespill på Melwood tidligere i sesongen, og imponerte altså tilstrekkelig til å sikre seg en overgang til Europas mesterlag. Han stod blant annet i mål da reservelaget slo Sunderland 1-0 i Wrexham i slutten av november. Det er Liverpool Daily Post som i dag melder at den unge keeperen har skrevet under for Anfield-klubben.

Everton snuser på Dudek og Traore
Everton-nettstedet toffeeweb.com melder at David Moyes skal ha forhørt seg om å hente Jerzy Dudek over til den andre siden av Stanley Park. Muligens på lån ut sesongen. Everton skal også ha fornyet sin interesse for Liverpools franske venstreback Djimi Traore.



Litmanen mot 100 landskamper
Tidligere Liverpool-angriper Jari Litmanen har blitt tatt ut i den finske landslagstroppen til de kommende vennskapskampene mot Saudi Arabia og Sør-Korea. 34-åringen er ventet å spille i begge kampene, noe som vil bety at han når 100 landskamper for Finland. Han vil dermed bli den andre spilleren som klarer dette. Den første var Ari Hjelm i 1996.

Litmanen er trolig den største fotballspilleren i Finland gjennom tidene, og begynte sin landslagskarriere mot Trinidad & Tobago allerede i 1989. Han spiller for tiden i svenske Malmø FF.