Kewell klarte ikke å overliste Dida

Innbytter Harry Kewell klarte ikke å overliste Brasils keeper Dida da han fikk en kjempesjanse like etter innhoppet i andre omgang. Jamie Carragher ser ut til å få en ny sjanse på backen.

Harry Kewell var ikke funnet verdig en plass i Australias startoppstilling i dagens VM-kamp mot Brasil, men Guus Hiddink kastet innpå Liverpool-vingen så snart brasilianerne tok ledelsen tidlig i andre omgang. Adriano gjorde 1-0 for Brasil etter 49 minutter, og bare sju minutter etterpå ble Evertons Tim Cahill byttet ut med Kewell.

Like etter at han var kommet innpå fikk Kewell en kjempesjanse til å utligne, men satte dessverre ballen like over det tomme buret da han ble presset og kom i tidsnød. Liverpool-spilleren vekslet mellom å spille venstreving og spiss i resten av kampen, men kunne ikke forhindre at Brasil økte til 2-0 i sluttminuttet etter at Australia hadde satset alt for å få en utligning.

Selv med tap mot Brasil ligger Australia godt an i gruppe F før den siste runden i gruppespillet, ettersom kampen mellom Japan og Kroatia endte målløst tidligere i dag. Socceroos ligger på en andreplass bak de suverene brassene med sine 3 poeng, og det burde således holde med uavgjort mot Kroatia i siste kamp for å gå videre til cupspillet.

Ny sjanse for Carragher?
Alt tyder på at Jamie Carragher vil få en ny sjanse som høyreback når England møter Sverige i sin siste kamp i gruppe B i Köln på tirsdag. Gary Neville kunne nemlig heller ikke i dag delta på Englands trening på grunn av skaden han sliter med bak i leggen, og det anses nå som svært sannsynlig at Manchester United-backen ikke blir spilleklar i tide. England er som kjent allerede klare for cupspillet med sine 6 poeng på de to første VM-kampene.