Kewell ønsker ikke å forlate Liverpool

Harry Kewell avviser at han er på vei bort fra Liverpool, og sier til Sky Sports at han fortsetter karrieren på Anfield med glede om klubben fortsatt vil ha han.

Harry Kewell trekker bare på skuldrene av rykter som linker han bort fra Liverpool. Flere britiske aviser har skrevet at australieren vil bli solgt i sommer, og at Valencia skal være favoritter til å sikre seg venstreflanken. Kewell fnyser bare av disse ryktene, og insisterer på at han mer enn gjerne fortsetter i Liverpool.

- Dersom bare halvparten av det som har stått i pressen den siste måneden hadde vært sant, ville jeg ikke ha vært på Anfield lenger. Folk må rett og slett ikke tro på alt de leser i avisene. Dersom avisene hadde snakket med meg eller Liverpools manager ville de forhåpentligvis oppdaget at dette er oppsinn, sier Kewell til Sky Sports i dag.

- Fra mitt ståsted er dette bare tull, og forhåpentligvis ser den sportslige ledelsen i Liverpool saken på samme måte, legger han til.

Sesongen 2005/06 har utvilsomt vært Kewells beste i Liverpool siden overgangen fra Leeds i 2003. Nå håper han å avslutte en god sesong med en vinnermedalje fra FA-cupen hengende rundt halsen.

- Jeg var involvert i en stor finale i fjor, og det har vært sagt og skrevet mye om min opptreden i Champions League-finalen. Ettersom jeg var skadet og måtte forlate banen tidlig, vil jeg regne lørdagens finale som min første skikkelige finale, og jeg ønsker å spille en hovedrolle på Millennium Stadium. Jeg ønsker bare å være i startoppstillingen og nyte dagen.

- Dette er ikke viktig bare for meg, men også for landet jeg representerer. Jeg ser virkelig frem til finalen. Det er flott å spille fotball for et lag som elsker å spille fotball på den riktige måten, med raskt pasningsspill og vekt på angrepsspillet. Vi scorer mye for tiden. Gutta på laget kommer godt overens, og alle har hjulpet meg over kneika etter alle skadene.