Kewell sier han er klar

Harry Kewell erklærer seg tilgjengelig for mandagens kamp mot Japan, etter å ha kommet igjennom kamp og trening uten problemer. Liverpool interessert i spansk midtbanespiller.

Harry ser fram til kamp
Trener Guus Hiddink har uttrygt usikkerhet vedrørende om Harry Kewell vil være klar fra start i mandagens viktige åpningskamp mot Japan.  Australias nr.10 mener imidlertid selv at det ikke skal være noe i veien for at han spiller i Kaiserslautern mandag ettermiddag.

- Lysken er ok, sier Kewell selv.

- Vi satte oss ned og avgjorde at jeg skulle spille i 60 minutter mot Liechtenstein, og det kom jeg greit igjennom.  Det var viktig for meg å spille i den kampen, og siden følge opp med en treningsøkt i dag(torsdag).  Det er akkurat hva jeg har gjort.

- Nå har jeg en kamp å se fram mot.


Alberto Zapater
Den største spanske sportsavisen Marca skriver at Liverpool ligger best an til å sikre seg den talentfulle midtbanespilleren Alberto Zapater fra Real Zaragoza. 

Spilleren som har vært fast på midtbanen til Zaragoza de to siste sesongene har avvist et tilbud om ny kontrakt.  Han skal ha en klausul i kontrakten som gjør at han kan kjøpes for seks millioner Euro, eller om lag £4M.  Zapater har imidlertid bare et år igjen av sin avtale med Zaragoza og kan komme til å gå for mindre enn det.

Alberto Zaragoza skal være en sentral midtbanespiller som også kan spille på høyresiden.  Han fyller 21 år førstkommende tirsdag.