Kewell til Australia for behandling

Australske medier melder i dag at Harry Kewell har reist hjem for ytterligere behandling. Ved landing uttalte midtbanespilleren at han ikke vet når han er tilbake på fotballbanen igjen.

Skademarerittet til Harry Kewell er enda ikke over. Tvert i mot. Igjen ser det ut til å ta tid før Harry er skadefri igjen.

Etter en brukbar 2005/2006 sesong skadet Harry seg igjen i vår. Etter å ha spilt de første VM-kampene måtte han stå over Australias siste kamp i sluttspillet mot Italia. Dette på grunn av en bakterieinfeksjon i leddene i hans venstre fot.

Tilbake i Liverpool endte det med et kirurgisk inngrep og påfølgende sykehusopphold. Det ble opplyst at Kewell, etter en seks ukers antibiotika-kur kunne være tilbake i oktober. Tidsskjemaet ser ikke ut til å holde.

Etter landing i Australia uttalte han til National Nine News at han foten fortsatt er sår og han også har problemer med lysken. Videre sier han at han har oppsøkt spesialister både i Melbourne og Sydney.

På spørsmål om hvorfor han må helt til Australia for å få behandling svarer Kewell at han har forsøkt alt i Europa uten suksess og at de derfor ønsket å utvide horisonten. Han svarer også at han ikke vet når han eventuelt kan være skadefri igjen og klar for laget.

Kewell forblir imidlertid optimist og regner også med å komme igjennom denne knekken og bli helt skadefri igjen.