Kewell tilbake i full trening

Harry Kewell blir stadig bedre av sin lyskeskade, og trente i går for første gang sammen med sine australske lagkamerater. Crouch takker Rafa. Agent tror høy prislapp kan skape trøbbel.

Det forventes nå at Harry Kewell får spilletid i Australias siste oppvarmingskamp til VM, mot Liechtenstein kommende onsdag, etter at han var tilbake i full trening i går. Liverpool-vingen kommer imidlertid ikke til å være involvert i kampen mot Nederland i helgen.

Kewell deltok på en treningsøkt sammen med lagkameratene for første gang i går, noe som gledet manager Gus Hiddink.

- Dersom han ikke får noen reaksjoner etter å ha trappet opp treningen, vil det kanskje være mulig å benytte han i deler av kampen mot Liechtenstein. Det vil han ha nytte av. Jeg er veldig glad for at han deltok i en internkamp på trening. Han jobbet hardt, sier Hiddink om Kewell.

- Selvsagt er han ikke i kampform. Derfor må han jobbe hardt i dagene som kommer. Det er helt nødvendig at han er i kampform når mesterskapet i Tyskland starter, legger nederlenderen til.

Crouch takker Rafa
Peter Crouch avslører i dag hvordan vise ord fra Rafael Benitez har hjulpet han frem til en mulig startplass i VM. Det er gode muligheter for at Crouch starter på topp sammen med Michael Owen når mesterskapet i Tyskland tar til, og spilleren selv mener at han har Rafa å takke for dette. Spanjolen har nemlig gjort Crouchy til en mer aggressiv spiller.

- Jeg mener jeg går mer helhjertet til kampene nå. Rafa følte til å begynne med at jeg ikke gjorde nok, men nå har jeg definitivt utviklet den delen av spillet mitt. Jeg har blitt mye mer aggressiv, noe som også var påkrevd, innrømmer Crouch.

- I store kamper må motstanderne merke at du er der. Spesielt når du er så lang som meg. Nå føler jeg meg hjemme i den engelske landslagstroppen, og jeg mener det vises på banen også.

Crouch mener at et partnerskap med Owen i VM vil fungere godt.

- Jeg og Michael har spilt sammen før, og det fungerte bra. Første gangen var i USA i fjor sommer, og han gjorde hat-trick mot Colombia. Jeg kom inn fra benken og vi fant tonen raskt. Dersom manageren ønsker å benytte en slik kombinasjon, er jeg sikker på at vi skal få det til å fungere. Begge systemene kan fungere. Steven Gerrard er en toppspiller som kan spille i en posisjon like bak Owen. Men jeg håper selvsagt at vi benytter så mange rene spisser som mulig, for da har jeg større sjanse til å få spille.

- Det vil være stort for meg om manageren velger å la meg få spille på topp sammen med Owen. Jeg tror Michael vil dra nytte av det også. Han er en klassespiller, som kan score mål på egen hånd. Men dersom manageren føler at jeg kan være til hjelp, skal jeg bidra med mitt jeg også. Jeg tror jeg kan score om jeg får sjansen.

Alves-agent kommenterer høy prislapp
Sevilla skal i følge Liverpool Daily Post kreve £12.3M for Daniel Alves, noe Liverpool neppe er villige til å betale. Spillerens agent, Jose Rodriguez Baster, innrømmer at dette kan bety at hans klient blir værende i Sevilla. Baster insisterer sågar på at Alves ikke har det travelt med å forlate den spanske klubben.

- Daniel har hele tiden sagt at han trives i Sevilla. Samtidig er han selvsagt interessert i å bli en bedre spiller. Sevilla har satt en veldig høy pris på en høyreback. Jeg skjønner hvorfor. De trenger nemlig ikke å selge. Jeg kan ikke huske at noen har betalt så mye for en høyreback noen gang. Roman Abramovich betalte 12 millioner euro for Paulo Ferreira, men vi vet jo alle at Chelsea lever i en annen verden, siteres Baster.

Cardiff vil ha Carson
Liverpool Daily Post rapporterer at Cardiff, i likhet med Sheffield Wednesday, har vært i samtaler med Liverpool i håp om å få i stand en låneavtale for Scott Carson for hele sesongen 2006/07. Liverpool-ledelsen skal imidlertid være usikre på om de skal låne ut sisteskansen for en ny sesong. Det hele avhenger trolig av om Jerzy Dudek fortsetter på Anfield som cover for Jose Reina.

Smicer tok til tårene
Tidligere Liverpool-spiller Vladimir Smicer tok til tårene da det i går ble klart at VM-drømmen går i vasken. Tsjekkeren har ikke klart å trene før mesterskapet på grunn av en hamstringskade, og måtte i går kaste inn håndkledet og melde forfall til VM.

- I samråd med legene kom jeg til den konklusjon at dette ikke gikk. Jeg ønsker ikke å plassere min trener, mine lagkamerater og meg selv i en vanskelig situasjon. Det er bare 10 dager til den første kampen, og jeg kan ikke trene skikkelig. Jeg har grått en skvett. Jeg var langt nede da vi ble slått ut av EM i 2004 av Hellas, men dette er første gangen jeg gråter i forbindelse med fotball, avslører Smicer.

Malbranque linkes
Tabloidavisen Mirror linker i dag både Liverpool og Manchester City til Fulhams Steed Malbranque. Spilleren skal være verdsatt til £3M.