Kewell usikker mot Italia

Harry Kewell har ikke trent ordentlig siden Kroatia-kampen og er usikker foran morgendagens kamp mot Italia. Marseille setter tidsfrist på utlånsavtale for Cissé.

Australia er i aksjon igjen mandag når Italia venter novisene fra "downunder" i Kaiserslautern.

Kewell, som scoret og var med å sikre dem plass blant de 16 siste lagene i VM mot Kroatia, sliter imidlertid fortsatt med skade og er usikker på om han blir spilleklar.

Liverpoolspilleren har ikke trent ordentlig de siste dagene og det vil trolig bli tatt en avgjørelse på kampdagen om han er blant de 11 som starter mot de rutinerte italienerne.

Marseille gir Cissé tidsfrist
Det er fortsatt usikkert omkring hva som skjer med Cissé’ fremtid på Anfield etter beinbruddet han fikk i treningskamp for Frankrike rett før VM.

Liverpool jobbet aktivt med å finne en kjøper før skaden inntraff.

Marseille er fortsatt interessert i en utlånsavtale – men mulighet for kjøp neste sommer. President Pape Diouf antyder imidlertid at de må være rimelig sikre på at spissen er tilbake i løpet av høsten for at en avtale skal bli underskrevet.

Det antydes at hvis Cissé er tilbake i løpet av oktober vil utlånsavtalen fortsatt bli gjennomført. Problemet er imidlertid at ingen med sikkerhet kan si hvor lenge spilleren vil bli borte.

Diouf siteres imidlertid på at de forhandler med fornuftige mennesker og derfor også har tro på en fornuftig løsning.