Kewell ute av CL-tropp

En skadet Harry Kewell er ikke registrert blant Liverpools 30 spillere til kvalifiseringskampene. Kampsted for retur mot Maccabi Haifa avgjøres i dag.

Liverpool FC har oversendt til UEFA de 25 spillerne som er tillatt for spill i 3.kvalifiseringsgruppe for Champions League.  I tillegg har klubben mulighet til å melde på unge og egenproduserte spillere.  Disse spillerne må være født etter 1.januar 1985 og ha spilt i minimum to år for klubben.

Blant de 25 spillerne som er på listen til Liverpool har man utelatt de skadede spillerne Harry Kewell, Anthony Le Tallec og Neil Mellor.  Det er altså klart at de helrøde ikke anser at det er noen mulighet for at Kewell blir klar til returen mot Maccabi Haifa 22.august.  Salif Diao er heller ikke med i troppen.  Unge Paul Anderson får igjen tillit fra Rafael Benitez ved å være med blant de nevnte 25.

Dersom Liverpool skulle kvalifisere seg til gruppespillet må en ny tropp meldes på innen 1.september.


Dette er Liverpools tropp:

Keepere: Reina, Dudek, Carson

Forsvarere:  Kromkamp, Finnan, Hyypiä, Agger, Riise, Aurelio, Traore, Carragher, Warnock, Paletta

Midtbanespillere:  Gerrard, Garcia, Gonzalez, Alonso, Pennant, Sissoko, Anderson, Zenden

Angripere:  Fowler, Crouch, Bellamy, Sinama-Pongolle

Følgende unggutter er også registrert:  Stephen Darby, Danny Guthrie, Adam Hammill, Lee Peltier og Craig Lindfield.


Det er ventet at UEFA i ettermiddag vil avgjøre hvor returkampen mot Maccabi Haifa skal spilles.  Israelerne skal ha ønsket å spille i hovedstaden Tel Aviv, men den pågående krigen vil sannsynligvis medføre at kampen tirsdag 22.august spilles i et nøytralt land.