King Kenny tror Benitez vinner ligaen

Kenny Dalglish er den siste manageren til å vinne ligaen for klubben. Skotten tror Rafa er riktig mann til å gjenta bragden. Fortsatt EU-penger tilgjengelig for stadionbygging.

Kenny Dalglish var den siste Liverpoolmanageren som vant ligagull på Anfield. King Kenny vant det gjeve trofeet tre ganger (1986, 1988 og 1990). Skotten er imponert over Rafas manageregenskaper og tror han blir den neste sjefen til å hente hjem pokalen. De røde trenger fire poeng for å tangere ”all time best” i Premier League (80 poeng). Seieren over West Ham i går gjør at Liverpool fortsatt kan klare det. De er da avhengig av minst en seier og en uavgjort på de to siste kampene.

- Det ser ut som Liverpool vil ende to plasser høyere enn de gjorde forrige sesong. Hvis de fortsetter progresjonen vil de vinne tittelen neste år. De har gjort store fremskritt, og selv om det enda et for tidlig å si om de makter å ta steget fullt ut er det definitivt riktige takter over laget til Rafa. Liverpool kan vinne mot hvem som helst og flere innkjøp i løpet av sommeren vil styrke laget ytterligere.

- Rafa har vært et utrolig bra valg for Liverpool. Han konsentrer seg kun om den fotballmessige delen av klubben, fortsetter Kenny og gir trolig et lite spark til spanjolens forgjenger. Dalglish fortsetter: Rafas eneste bekymring er neste kamp og å forberede spillerne på best mulig måte. Han fortjener all mulig ære for den jobben han har gjort så langt.

Dalglish er for øvrig fornøyd med at Steven Gerrard har gått ut og sagt at han blir i klubben i uoverskuelig fremtid. – Det finnes ikke den klubb i verden som ikke ønsker Steven på laget. Dessverre for dem er det bare et lag han vil spille på, nemlig Liverpool.

Området rundt Stanley Park med byens to nåværende stadionerFortsatt EU-penger tilgjengelig
Det vil fortsatt være penger EU-tilgjengelig for Liverpools nye bane i Stanley Park dersom klubben kan bekrefte bygging innen tre måneder. ”Objective One” bekrefter ovenfor Echo at £9M fortsatt står til disposisjon etter at kommunestyret og klubben på nytt har bekreftet planene om bygging av ny stadion og en oppgradering av hele området. Kommunestyret har indikert at de er i ferd med å finne en kontraktør for å gjennomføre planene.
Liverpool FC må imidlertid bekrefte sine planer og legge frem garantier for levering av stål til anlegget innen tre måneder. Ellers vil de cirka 100 millionene være tapt.

- Vi trenger nå bekreftelser fra klubben om at planene virkelig kommer til å bli realisert.

På det siste årsmøtet ble kostnadene for ny stadion oppgitt til £160M. Det er ikke ventet at en ny bane vil stå klar før om 3-4 år.