Kirkland ble utvist

Uflaksen vil ingen ende ta for Chris Kirkland, som nok en gang er i ferd med å gjennomføre en sesong han ønsker å glemme fortest mulig. I går ble han utvist etter bare fem minutters spill.

Problemene fortsetter for utlånte Chris Kirkland i West Bromwich. I går ble han utvist etter bare fem minutter under spill for klubbens reservelag. Keeperen handset utenfor 16-meteren, og måtte ta en tidlig dusj. West Bromwich tapte kampen mot Wigan 3-1.

Kirkland hadde selv spurt om å få spille i denne kampen, for å få verdifull kamptrening ettersom han har blitt henvist til reservebenken på grunn av storspillet til polakken Tomasz Kuszczak de siste månedene.

WBA sin reservelagstrener Gary Shelton syntes etter kampen synd på Kirkland, og slo fast at uhellene ser ut til å forfølge målvakten.

- Dommeren holdt seg strengt til reglementet, mens Wigans spillere og stab faktisk ba dommeren om kun å straffe forseelsen med gult kort. Det var rett og slett uflaks, og situasjonen oppstod på grunn av en misforståelse mellom Chris og forsvarer Williams Martinez, uttaler Shelton.

Den utlånte Liverpool-keeperen har ikke spilt førstelagskamp for WBA siden mot Bolton i oktober. Nå må han også stå over den neste reservelagskampen for klubben.

Liverpool blant toppklubbene
Arsenal, Chelsea, Manchester United, Liverpool og Newcastle har blitt plukket ut som Premier Leagues fem største klubber under forberedelsene til budrunden om de kommende TV-avtalene fra den engelske toppligaen. En EU-regel krever at fem toppklubber må velges ut før budrunden omkring TV-rettighetene starter.

The Daily Telegraph melder at kamper som involverer disse fem toppklubbene for perioden fra 2007 og fremover skal fordeles likt mellom de seks ulike kontraktene som det skal konkurreres om. Kamper av spesiell interesse mot tampen av sesongen, som nedrykkskamper, skal også fordeles på samme måte.

Vi kan ta med at da man diskuterte å starte en superliga i England for 16 år siden, var de selvutnevnte fem toppklubbene Manchester United, Arsenal, Liverpool, Everton og Tottenham.

Parry hardt ut mot egne fans
Rick Parry kritiserer Liverpools egne fans i siste utgave av LFC Magazine. Det er oppførselen til en del av tilskuerne i FA-cupkampen mot Manchester United som har fått Parry til å se rødt. Det er hetsingen av Gary Neville og angrepet på ambulansen som Alan Smith befant seg i som Parry mener er over streken for akseptabel oppførsel.

Parry mener det er en minoritet blant Anfield-publikum som har krysset linjen for normal folkeskikk.

- Gleden over seieren vår i FA-cupen ble noe dempet på grunn av den stygge skaden til Alan Smith, og påfølgende negativ publisitet på grunn av tilrop fra tribunene mens spilleren lå nede. Dette ble etterfulgt av et angrep mot ambulansen som skulle ta spilleren til sykehuset. Vi var raskt ute med å fordømme denne handlingen, skriver Parry i denne ukens utgave av klubbmagasinet.

- Dette er uakseptabel oppførsel, og vi er ikke redd for å si i fra om det. Men vi er også takknemlige overfor de supporterne som ga den skadde spilleren en flott applaus da han ble båret av banen.

- Vi fordømmer også alle sanger med referanse til München-ulykken, og aggressiv gestikulering på tribunen. En del av tilropene mot Gary Neville, uansett hva spilleren har gjort tidligere, var også helt på kanten, avslutter Parry.