Kirkland blir Wigan-spiller

Nettstedet The Liverpool Way bekrefter nå det vi antydet i går. Nemlig at Chris Kirkland blir Wigan-spiller i morgen. Trolig på en låneavtale som blir til en permanent overgang fra nyttår.

Som vi antydet i går er det mer og mer som tyder på at Chris Kirkland skriver under for Wigan i morgen. Det vanligvis så pålitelige nettstedet ”The Liverpool Way” skriver i alle fall nå at dette kommer til å skje.

Wigan har jaktet den skadeforfulgte reservekeeperen i hele sommer, men Rafael Benitez har vært lunken på å la sisteskansen gå på et nytt utlån. Spanjolen har hele tiden stått steilt på at Lancashire-klubben må betale en transfersum for spilleren, etter at han fortalte Kirkland i klare ordelag at han kunne forlate klubben, men at han ikke ville få lov til å gå på et nytt utlån.

Wigan-manger Paul Jewell har imidlertid vært lunken til å bruke mange penger på en så skadeforfulgt målvakt som Kirkland, og har derfor vegret seg for å gjennomføre handelen. Samtalene klubbene i mellom har pågått i lang tid nå, og The Liverpool Way hevder å vite at de to partene nå har kommet frem til et kompromiss. Dette skal innebære at Kirkland skriver under for Wigan i morgen, på det som trolig vil være en låneavtale frem til nyttår. Fra og med 1.januar skal så overgangen gjøres permanent, dersom Kirkland har bevist at han har lagt skadeplagene bak seg.