Kirkland følger Heskey?

Wigan håper å presentere to nye spillere på mandag. En av dem kan være Liverpool-keeper Chris Kirkland. Miki Roque fyller år.

Etter å ha kjøpt den tidligere Liverpool-spissen Emile Heskey, annonserer nå Wigan-manager Paul Jewell at han akter å hente inn to mann til i løpet av neste uke. Vi blir ikke forbauset om en av disse heter Chris Kirkland.

Jewell hinter i alle fall sterkt om at han kommer til å kjøpe to store navn til tidlig i neste uke, kanskje allerede mandag.

- Jeg er ganske sikker på at vi kan presentere to nye fjes til tidlig i neste uke. Forhåpentligvis på mandag. Vi vil fortsette forhandlinger vedrørende disse spillerne i helgen, og tar sikte på å fullføre disse overgangene så raskt som mulig, uttaler Jewell til Wigan Athletics offisielle nettsted.

Chris Kirkland har vært linket til Wigan i flere uker nå, men i det siste har det vært temmelig stille rundt denne overgangssaken. Det er imidlertid ikke usannsynlig at Liverpool-keeperen er en av de to spillerne Wigan-manageren håper å presentere i neste uke.

- Vi i den sportslige ledelsen har brukt lang tid på å analysere de områdene hvor vi kan bli bedre, og vi vet akkurat hva våre transfermål er og hvilke posisjoner vi ønsker å styrke, legger Jewell til.

Det er lenge vært kjent at Wigan leter etter en ny keeper, og denne uttalelsen bare styrker teorien om at Kirkland kan følge Heskey inn porten på JJB Stadium.

Miki fyller 18
Den unge midtstopperen Miki Roque fyller 18 år i dag. Katalaneren var en sentral spiller på laget som vant FA Youth Cup denne våren.