KOPSHOP: Alle drakter snart lagervare

Den nye hjemmedrakten har for lengst blitt en bestselger. Både i England og her hjemme sliter utsalgsstedene med å ha nok drakter inne til enhver tid. Hos Kop Shop er situasjonen snart ”under kontroll”.

I sommer skiftet Liverpool utstyrsleverandør og gikk over fra Reebok til Adidas. De nye draktene som ble lansert i august har satt ny salgsrekord hos LiverWorld og de andre utsalgsplassene.

Hos Kop Shop var situasjonen også rimelig kaotisk de første dagene etter drakten ble lansert. Telefonen stod nesten ikke stille, og de gikk raskt tom for varer. Det gjorde også Adidas i Scandinavia, og det ble vanskelig å få nye drakter inn raskt nok.

 

Selv om det har kommet inn litt drakter i forskjellige størrelser etter hvert, har det vært problemer med enkelte størrelser, slik som M og L. Nå er det imidlertid lysning i sikte. I løpet av uken vil de får inn draktene som mange har ventet i lengsel og smerte. Til uka vil dermed den nye hjemmedrakten og den nye bortedrakten, samt Champions League være lagervare i butikken.

 

Kop Shop regner med at den "første bølgen" har lagt seg og ting vil normalisere seg, men minner samtidig på at det bare er noen få måneder til jul. De regner med at det kommer en ny trøkk mot alle salgsledd i desember. Ikke vent for lenge med å bestille julepresanger! De har selvsagt også andre nye Adidas-effekter som lue og skjerf. Sjekk nettet eller neste utgave av Kopite (ute i slutten av måneden) for mer info.

 

Du kan kontakte Kop Shop ved å ringe telefon 41 93 57 16 eller via denne linken.

Husk at medlemmer får 10 % på oppgitt priser. Husk å skrive inn ditt medlemsnummer på kommentarfeltet for å oppnå rabatten.

Ny hjemmedrakt:

Ny bortedrakt: