Kromkamp om drømmeovergangen

Jan Kromkamp beskriver overgangen til Liverpool som guttedrømmen som går i oppfyllelse. Nå drømmer han om å bli en kromtapp i Liverpool-forsvaret. Brasiliansk venstreback linkes.

På en pressekonferanse på Anfield i ettermiddag beskrev Jan Kromkamp overgangen til Liverpool som en drøm som går i oppfyllelse. Nederlenderen med sju landskamper fortalte at han hadde hatt ambisjoner om å spille fotball for en slik storklubb helt siden guttedagene.

- Helt siden jeg var ung har jeg ønsket å spille profesjonell fotball i England. Å få realisere en slik drøm, og å spille for de regjerende mestrene i Europa er helt utrolig. Alt har skjedd så fort. Etter at jeg fikk vite at jeg var ønsket av Rafael Benitez, tok det ikke lang tid før jeg var på vei hit for å skrive under for klubben, uttaler høyrebacken.

- Jeg har kun vært her i kort tid, men jeg skjønner allerede hvor stor denne klubben er. Jeg vet mye om Liverpool fra før, fordi alle i Nederland følger engelsk fotball, og alle fotballinteresserte i hele verden kjenner til Liverpool FC. Når jeg ser fasilitetene her, går det opp for meg hvilken seriøs klubb dette er, legger han til.

- Klubben er spekket med stjernespillere, og å få lov til å trene sammen med en spiller som Steven Gerrard kan bare være bra for meg. Jeg skjønner at konkurransen om en plass på laget vil bli hard, men jeg aksepterer at det blir opp til meg selv å jobbe hardt og overbevise manageren om at jeg fortjener å få en sjanse på laget. Du kan ikke ta noe for gitt i fotball, og jeg skjønner at det blir helt opp til meg selv og innsatsen jeg legger ned hvor bra jeg kommer til å gjøre det i Liverpool. Jeg ser på det som en utfordring å spille meg til en plass på laget. En utfordring jeg inderlig ønsker å ta, avslutter han.

Så vil tiden da vise om Jan Kromkamp vil bli en ny kromtapp i et fra før gjerrig Liverpool-forsvar.

Fabio linkes
Liverpool linkes i dag av Sky Sports sitt nettsted  til Valencias forsvarer Fabio Aurelio. Brasilianerens kontrakt med Mestalla-klubben går ut til sommeren, og han kan dermed forhandle med en ny klubb med tanke på en fri overgang allerede nå. Valencia vil visstnok gjøre et siste forsøk på å tegne ny kontrakt med 26-åringen, men den spanske klubben har så langt nektet å innfri spillerens lønnskrav.

Fabio Aurelio kan operere både som venstreback og på venstresiden av midtbanen. Real Madrid og Barcelona skal også følge spillerens situasjon i Valencia med interesse.