Kul rød mobiltelefon - årets julepresang?

Her kan du bestille ”Liverpoolmobilen”. Sjekk også andre tilbud fra Supporterklubben.

Vær en av de få som får kjøpe den eksklusive Sony Ericsson Z530i Liverpool-mobilen. Kun 1.000 eksemplarer!

 

Telefonen er spesialdesignet med eget deksel, meny-tema, ringetone og bakgrunnsbilde. Den er både en enkel ringe-og-sende-melding-telefon og har mediespiller med kamera og bluetooth. Her har du alt du trenger og vel som det, pent pakket inn i en eksklusiv Liverpool-design.

 

Teknisk produktinformasjon (SonyEricsson)

Mobilen koster kr 1369,-
(uten abonnement eller binding)

KLIKK HER FOR Å BESTILLE
DIGITAL KALENDER

Nå er Liverpool Digital Kalender for sesongen 2006/2007 her! Den kan lastes ned her.

 

Digital kalender er en applikasjon som inneholder en kalenderfunksjon. I tillegg til å holde deg oppdatert på viktige LFC-begivenheter kan du med et tastetrykk enkelt holde styr på egne avtaler, oppgaver etc. Tøffe bakgrunnsbilder og skjermsparer får du med på kjøpet!

Nyheter og begivenheter fra liverpool.no sendes ut til alle brukerne fra en sentral server. Denne administreres av supporterklubben slik at du til enhver tid er oppdatert på hva som skjer. Kalenderen har to-veis integrasjon med Microsoft Outlook.

Og ikke minst: Den er gratis!!

 

BILLETTER TIL WATFORD OG BOLTON
Som medlem av LFCSCSB kan du nå bestille kampbilletter til følgende kamper på Anfield:

 

23.12.2006 Liverpool v Watford

01.01.2007 Liverpool v Bolton


Billettene koster kr 450,- per stk og er på Anfield Road Lower (hjemmeseksjonen).

 

Send en søknad til oss ved å oppgi ditt navn og adresse, gjerne også medlemsnummer hvis du har det klart (de som ikke oppgir blir sjekket på navn og adr) og hvor mange billetter du ønsker. Du kan søke om maks 5 billetter.

Søknaden sendes til [email protected]


Dersom du får billetter fra oss vil du motta en betalingslink hvor billettene må betales med et VISA eller MASTERCARD innenfor en viss frist.

 

Billettene sendes normalt ut ca en uke før kamp.

 

Vennligst ikke kontakt oss om andre kamper. De billettene vi har til salgs legges ut straks. Billettkontoret på Anfield må kontaktes direkte for kjøp av billetter til andre kamper.SCORINGSVARSEL RETT TIL DIN MOBIL
I morgen spiller Liverpool kamp som ikke går direkte på TV. Du kan imidlertid få lagoppstilling og scoringsvarsel rett til din mobil fra Supporterklubben. Vi har også en tjeneste hvor vi sender ut de viktigste nyhetene fra Anfield.

For scoringsvarsel og lagoppstilling sender du kommandoen:
LFC LIVE START til 2180

For nyheter sender du kommandoen:
LFC UPDATE til 2180

Meldingene koster kr 3,- per stk. Nå du logger deg på vil du samtidig motta info om hvordan du kan logge deg av.

Mobile bakgrunn til din telefon?
Sjekk her for mer info om bakgrunnbilder til mobilen. Bildene koster kroner 10 per stk og du må være medlem for å laste dem ned.

MANAGERLEAGE

Managerleague er et annerledes fotballmanager spill enn mye av det andre du finner på nettet i dag. Det er beregnet på aldersgrunnepn 17-40 år. Alt er baserte på fiktive spillere og fiktive lag. Skal du prestere, så må du levere. For å delta i spillet så trenger du kun en PC med internettilgang. Det er også mulig å nå spillet fra nettleseren på mobiltelefon. Her kan du følge med på hvordan kampene har godt i tillegg til at du kan ”drifte” laget ditt nesten like godt som fra PC’en.

 

Det spilles 2 runder daglig fra mandag til fredag, hvor hver runde består av 1 trening og 1 kamp. I enkelte deler av sesongen har du også muligheten til å ta spillerne med på treningsleir for å øke moralen og treningsintensiteten. Når kampene står for tur så har du 10 forskjellige formasjoner å velge mellom og flere taktiske oppsett. Man kan også planlegge taktiske grep ved spesifikke hendelser i kampen. KLIKK HER FOR Å SJEKKE MER.