Kuyt fornøyd med CL-debuten

Dirk Kuyt spilte sin aller første kamp i Champions League noensinne i går, og syntes selv han kom godt fra debuten. Støtt kreftrammede barn - gi bud på signert Liverpool-trøye.

Dirk Kuyt startet for første gang en fotballkamp for Liverpool i går kveld. Han spilte samtlige 90 minutter i Eindhoven, og var tålelig fornøyd med poengdeling etterpå. 26-åringen gikk fint i tospann med Craig Bellamy på topp, og var også nest sist på ballen da Steven Gerrard satte en volley i stolpen like før slutt. Selv hadde han et meget godt skuddforsøk som strøk utsiden av stolperoten i andre omgang.

- Med litt mer hell, ville jag ha kommet på scoringslisten. Men mine lagkamerater og manageren var fornøyd med innsatsen min. Det er jeg selvsagt glad for, sier spissen til Press Association i dag.

Dette var Kuyts aller første kamp i Champions League, og nederlenderen syntes at Liverpool hadde funnet den rette slagplanen mot sine landsmenn i PSV.

- Vi kom hit for å holde nullen, og slik sett ble målsettingen vår innfridd. Vi kunne ha vunnet mot slutten, om vi hadde hatt litt mer hell. Vi dominerte ikke kampen, men vi skapte de beste sjansene.

- Før kampen startet var vi enige om å la PSV angripe oss, og systemet fungerte. Vi kan være fornøyde, da vi fikk med oss ett poeng på bortebane mot vår antatt hardeste utfordrer i gruppen. Så resultatet var greit for oss.

Støtt kreftrammede barn – gi bud på signert Liverpool-trøye
”Ønskebrønnen” heter en gruppe som hjelper kreftrammede barn ved sykehuset i Ålesund til å få realisert sine drømmer. I sommer sørget organisasjonen for at syke barn fikk møte Liverpool-legender, Idol-kjendiser og popgruppen Aha.

I forbindelse med Liverpool Legends sitt besøk i sunnmørsbyen i sommer donerte arrangørene, Gad Partner A/S og Båtfestivalen, en signert spillertrøye som ”Ønskebrønnen” nå auksjonerer bort. Pengene går altså til tiltak for kreftrammede barn.

Mer informasjon om auksjonen finnes på ”Ønskebrønnens” nettsider, og man kan gi bud på spillertrøyen med navnetrekkene til Liverpool-legendene inne på QXL.