Kuyt fornøyd med seier

Dirk Kuyt fornøyd med seier og 2 mål. Owens om U-18 kampen. Reading manager Coppell roser Liverpool. Carson storspilte igjen for Charlton. Otsemobor tilbake?

Vår nederlandske angriper scoret i går sitt fjerde og femte mål i Premier League, men var mer fornøyd med tre poeng enn at han nå er vår toppscorer i ligaen.

- Det var fint å score to mål, men det viktigste var at laget vant. Det var vanskelig å finne rom til å spille i perioder, men etter det andre målet skapte vi flere sjanser, sa matchvinneren etter kampen.

Owens fornøyd med årets første seier
Liverpools U18-lag vant tok sesongens første seier da man beseiret Manchester United 1-0. Trener John Owens mener dette kan være vendepunktet og godt for selvtilliten for hans unge røde.

- Resultatene har latt vente på seg i år, men jeg er veldig fornøyd med guttene og vi fortjente seieren, uttalte Owens til Liverpoolfc.tv

- Det var en veldig god fotballkamp, og forhåpentligvis fortsetter vi trenden, avslutter han.

Coppell roser Liverpool
Reading manager Steve Coppell hadde ingenting å klage på når han møtte pressekorpset etter kampen, og roste heller Liverpool.

- Å komme til Anfield vil alltid være vanskelig, men jeg er ganske fornøyd med hvordan laget mitt spilte. Vi kom til en del sjanser i førsteomgang, men klarte dessverre ikke sette dem. I andre omgang hadde vi flere folk i angrep, men klarte ikke komme til sjanser, sa Coppell etter kampen.

- Vi vil spille mot topplagene, og å bli slått av ett lag som Liverpool er absolutt ingen skam.

Scott Carson storspilte for Charlton
Keeper Scott Carson, som for tiden er utlånt til Charlton stod i går en kjempekamp da Charlton klatret bort frå sisteplass i ligaen. Unge Carson vartet opp med noen fantastiske redninger, og blir nevnt som hovedgrunnen til at the Addicks klarte å holde nullen. Manager Ian Dowie var storfornøyd med det vår unge keeper presterte.

- Vi er veldig heldige som får låne Carson. Det er bra for oss og det er bra for ham. Nå håper jeg bare Liverpool ikke vil ha ham tilbake, sa Dowie.

Otsemobor tilbake?
Tabloidpressen i England har i dag en sak om at Liverpool tenker på å hente Jon Otsemobor tilbake fra Crewe Alexandra. Otsemobor har gjort sakene sine bra etter overgangen til Crewe, og det skal ha gjort Liverpool interesserte i å hente høyrebacken tilbake til Anfield. Det blir nevnt at Harry Redknapp og Portsmouth også er interesserte i spilleren, men vi tar dette med en stor klype salt.