Kuyt frykter defensivt Fulham

Dirk Kuyt frykter og tror at Fulham vil komme til Anfield for å forsvare seg. Sean Highdale sentral da England U16 vant Victory Shield.

Dirk Kuyt frykter et defensivt Fulham på Anfield i morgen.

- Jeg håper Fulham ikke kommer til Anfield bare for å forsvare seg, slik som Portsmouth og Manchester City gjorde. De gjorde det veldig vanskelig for oss. Jeg håper vi får en virkelig fotballkamp i morgen, men jeg tror det ikke, uttaler nederlenderen til Daily Mail.

- Når lag spiller så defensivt mot oss, må vi holde tempoet og kvaliteten på spillet vårt oppe for å sørge for at vi tar vare på de mulighetene som byr seg. Jeg elsker likevel å spille i England. I Holland var det kanskje 10 kvalitetskamper i sesongen. Her er det topp kvalitet hver helg, slår han fast.

Highdale sentral da England vant Victory Shield
England U16 vant i går kveld Victory Shield etter å ha slått Skottland 2-1 foran 2282 tilskuere i Scunthorpe. Skottland tok ledelsen sju minutter før pause, men England slo sterkt tilbake i andre omgang og snudde kampen. Liverpools 15 år gamle midtbanespiller Sean Highdale spilte hele kampen (hans 2.landskamp), mens de rødes spiss James Ellison ble sittende på benken i samfulle 90 minutter, og fikk dermed ikke den landslagsdebuten han hadde håpet på.

Highdale hadde for øvrig en stor sjanse til å gi England ledelsen tidlig i kampen, men Skottlands keeper Grant Adam gjorde en meget god redning på avslutningen fra kloss hold. Liverpool-gutten var også nest sist på ballen da Aston Villas Nathan Delfouneso ble matchvinner etter 54 minutter.