Kuyt glad for å motbevise tvilerne

Dirk Kuyt tror han nå har vist han duger i Premier League for alle tvilerne hjemme i Nederland. Crouch: - Gerrard skal ingen steder. Lille Luis avkrefter rykter.

Kuyt har nå scoret fem mål på sine seks siste ligakamper, og har allerede blitt en viktig brikke i Liverpools offensive spill. Selv er han fornøyd med egen form, og mener han nå har bevist han duger for alle som tvilte hjemme i Nederland.

- Jeg vet noen hjemme i Nederland tvilte på om jeg holdt nivået her da jeg skrev under, men jeg gir bare 100 prosent og tror jeg kan spille på dette nivået, sier Kuyt til skysports.com

- Jeg gjorde det bra da jeg spilte i Nederland, men den engelske ligaen er mye bedre, og alt går mye fortere her. Jeg visste hva jeg kom til, for jeg så mye Premier League på TV da jeg bodde i Nederland. Det er en av verdens beste ligaer.

Dirk angrer absolutt ikke at han tok utfordringen og flyttet til England, og begynner føle seg hjemme på Merseyside.

- Jeg hadde så lyst å spille i England. Nå er jeg her og scorer mål. Nå vil jeg bare vise hva jeg kan.

- Jeg har slått meg godt til rette, og ting går bedre og bedre både på og utenfor fotballbanen. Jeg elsker spille på Anfield, og liker både byen og folkene.

Han tror også at Liverpool nå vil forbedre seg, og snakker ut om samspillet med Crouch og Bellamy.

- Vi kan fortsatt skape mer og spille bedre. Jeg har spilt de siste tre kampene sammen med Peter på topp, og samspillet mellom oss forbedrer seg. Det var det samme med Bellamy, og vi har nå to spisskombinasjoner vi vet fungerer.

- Ting forbedrer seg, men det er fortsatt ett for stort poenggap mellom oss og topplagene. Om vi kan slå Arsenal neste uke vil ting se bedre ut. Det blir en stor kamp for oss, og vi har ikke spilt bra på bortebane så langt denne sesongen, avslutter nederlenderen.

Crouch sikker på at Gerrard blir
Etter en periode med dårlige kamper fra vår kaptein var avisene nok en gang fulle av saker om at Gerrard kom til å forlate Liverpool. Chelsea, Real Madrid og Inter ble alle nevnt som nye arbeidsgivere for Steven, men ryktene ble avkreftet av manager Benítez. Nå er også Crouch ute og snakker om kapteinens fremtid.

- Han ser ikke ut som en spiller som er ulykkelig. På treningsfeltet, i garderoben og overalt oppfører han seg som vanlig, sier Crouch til engelske aviser.

- Steven er som oss andre. Han tror vi vil gjøre det bedre i ligaen. Vi har kommet litt bakpå, og nå må vi forbedre oss.

Lille Luis avkrefter Fiorentina-rykter
Tidligere i uka ble det nevnt i tabloidpressen både i England og Italia at Fiorentina var klare med sjekkheftet for å hente Liverpools lille nummer 10 til Firenze. Ryktene oppstod etter at han hadde en periode der han spilte lite i ligaen. García avfeier i dag ryktene, og sier han trives bra på Merseyside.

- Jeg trives her, og det er ingenting galt! Jeg ønsker å imponere manageren og vise hva jeg kan. Rafa har rotert mye, noe som er greit siden det er mange kamper i sesongen, uttaler García.

- Det er vanskelig når du scorer mål og spiller bra i en kamp og blir utelatt i neste, for om du vet du har gjort en god jobb ønsker du tillit igjen i neste kamp. Men jeg er lykkelig her, avslutter spanjolen.