Kuyt-handlen kan snart offentliggjøres

Etter at den nederlandske spissen i går gjennomgikk en medisinsk test, gjenstår bare formaliteter før handelen kan offentliggjøres.

Ricky Parry bekrefter at Dirk Kuyt gjennomgikk en medisinsk test på Melwood i går og at resultatene gjennomgås nå i formiddag. Etter det vi erfarer har spilleren bestått testen. Det er dermed bare formaliteter som gjenstår før Kuyt kan presenteres i den røde drakta.

Kuyt vil trolig være registrert tidsnok til å spille mot Sheffield United i morgen, men vil uansett ikke kunne spille 3. runde kvalik til Champions League mot Haifa. Det vil ikke være problemer med registreringen til et eventuelt gruppespill.

En talsmann for Feyenoord, Zido Gader, er ikke i tvil om at Kuyt vil bli en suksess i Liverpool og beklager at han nå forlater klubben.
- Han jobbet alltid hardt for laget, var en god kaptein og den mest populære spilleren vår. Hver gang han har gått til et høyere nivå har mange trodd at han skulle komme til å falle igjennom. Da han kom fra Utrecht for tre år siden mente mange han ikke var god nok. I løpet av den første sesongen beviste han imidlertid at han var mer enn god nok. Det var litt av det samme med landslaget. Han ble etter hvert valgt foran spillere som Patrick Kluivert og Jimmy-Floyd Hasselbaink. Jeg er helt sikker på at Dirk, etter å ha fått omstilt seg, vil få en fin karriere også i Liverpool.

Parry om ny stadion
Samtidig som Chief Executive uttaler seg om Kuyt sier følgende til BBC Radio Five Live om ny stadion:

- Som vi har sagt mange ganger vurderer vi vår muligheter. Dette har høy prioritet og vi er fortsatt optimister (med tanke på Stanley Park, red anmerk). Dette er en meget viktig sak for oss, avslutter Rick Parry.

Tøffeste drakter
Mange klubber har byttet drakter denne sommeren, inkludert Liverpool. Som vanlig har det vært fullstendig kaos rundt lanseringen av den nye hjemmedrakten med køer foran butikkene og serveren som brøt sammen. Dagbladets ”motepoliti” har gått igjennom draktene til lagene i Premier League og kåret Liverpool til den beste. Sjekk hele kåringen her.

Odd Inge i Kop Shop bekrefter at det har vært en enorm etterspørsel etter drakter og at Adidas har leveringsproblemer både i England og her hjemme. - Vi sliter med å tilfredsstille alle henvendelser om dette populære plagget - men får inn en ny stor levering om ca fjorten dager. Dette inkluderer imidlertid ikke størrelsene XL og XXL. Vi vet enda ikke helt når vi har disse klar til utsendelse. Kop Shop tar imidlertid i mot bestillinger og sender ut så raskt de får inn nye drakter. Husk at medlemmer får 10 % på veiledende pris.

KopShop regner ikke med å være ajour med leveringene før "den første bølgen" har lagt seg og temperaturen i Adidas-systemet har kommet ned på normalt nivå igjen...