Kuyt hinter om Liverpool

Etter kveldens kamp i Irland hintet en lur Dirk Kuyt om snarlig overgang til Liverpool da han ble intervjuet av Sky Sport etter kampslutt.

Sommerens transfersaga for Rafael Benitez har handlet om signaturene til Kuyt og Alves. Dette har hele tiden vært managerens to topprioriteringer. Sistnevnte hadde Liverpool rett og slett ikke noe kroner til å kjøpe. Selv om Alves ville til England ble klubbene aldri enige.

Som vi skrev tidligere i dag ser det endelig ut som Benitez kan sikre seg måljegeren Dirk Kuyt innen ligastart lørdag. Etter det vi erfarer er det kun Liverpool nederlenderen ønsker å spille for kommende sesong. Klubbene forhandler nå om pris og hvordan overgangssummen skal betales.

Andre klubber har også ønsket å sikre seg tjenestene hans – men triumfkortet til Liverpool har hele tiden vært Kuyts ønske om å spille på Anfield.

Spissen var i aksjon for Irland i kveld og spilte de 45 siste minuttene i 4-0 seieren over Irland. Kuyt spilte heller ikke i dag toppspiss for Nederland, men gjorde likevel et greit innhopp.

Etter kampen ble han intervjuet av Sky Sport og kom med sitater som bare bekrefter at det snart kommer til å skje noe.

På spørsmål om han er i ferd med å signere for Liverpool svarer han at det er flere Premier League klubber som er interessert, men bare én som er drømmeklubben.

Intervjueren gir seg ikke, og spør om han kommer til å ende opp i Liverpool?
Kuyt svarer da, etter å ha nølt litt: - Jeg kan ikke si det, men du kan…

Så da er det Liverpool du velger, forsøker reporteren seg igjen med. Kuyt svarer nå:
- Jeg vil ikke si mer nå, men jeg håper å kunne si mer om et par dager…

SkySports kommenterer også at Dirk ser ut til å være kompis med Robben og spør om han ser frem til å spille med ham i Premier League.

Kuyt svarer da han ser frem til å spille mot ham, ikke med ham…