Kuyt med gode PSV-minner

Som Feyenoord-spiller kom Dirk Kuyt godt ut av møtene med PSV. Det akter han å fortsette med i morgen. Rafa vil revansjere seg.

Dirk Kuyt håper å finne nettmaskene når han er på snarvisitt i hjemlandet i forbindelse med Liverpools Champions League-kamp mot PSV Eindhoven. PSV er en klubb som ofte har fått lide for spissens målhunger tidligere. Kuyt nettet vinnermålet mot Eindhoven-klubben da Feyenoord beseiret dem i Rotterdam så sent som i desember. Liverpool-spissen tegnet seg som kjent også på scoringslisten for Nederland på Philips stadion i forrige uke.

- Det er ekstra spesielt at jeg får min første Champions League-kamp for Liverpool i Holland. PSV er en toppklubb, og jeg ser frem til kampen, uttaler Kuyt til liverpoolfc.tv i kveld.

- Statistikken min for Feyenoord mot PSV var ganske bra. Jeg kunne ikke spille i den siste kampen lagene i mellom, men jeg tror jeg gjorde tre mål på to kamper mot dem. Jeg gjorde også mål på denne banen for Nederland i forrige uke. Det ga meg en god følelse før morgendagens kamp, og dersom jeg kan score mot PSV igjen vil det forsterke den følelsen.

- Selv om jeg spilte for Feyenoord er jeg sikker på at PSV-fansen ikke hater meg, og jeg tror jeg vil få en god mottagelse.

Kuyt spår nå at Liverpool vil slå tilbake etter helgens forsmedelige nederlag for Everton.

- Vi ønsker å spille en god kamp. Det er viktig at vi får et godt resultat etter lørdagens hendelser. Dette er vår første Champions League-kamp for året, og vi ønsker å vinne den. Å tape lokalderbyet var ingen hyggelig opplevelse. Det var mitt første Merseyside-derby, og det var ikke morsomt å tape.

- Det er fint at vi har en ny viktig kamp så tett opptil Everton-kampen, og dersom vi vinner vil det gi oss et flott løft. Vi har gode spillere, men vi må jobbe mer som et lag. Klarer vi det har vi en bedre sjanse i denne type kamper.

Rafa vil legge derbyet bak seg
En annen som akter å legge lokalderbyet bak seg på Philips stadion i morgen er Rafael Benitez. Manageren tror det gjelder også for hans spillere.

- Når du ønsker å endre på ting, må du spille en ny kamp og vinne. Så enkelt er det, uttalte han på kveldens pressekonferanse i Nederland.

- Jeg håper jeg slipper å se personlige feil i morgen. I det minste på vårt lag. Som manager tror du hele tiden at du kan forbedre laget ditt, og jeg tror vi vil få se mange positive ting fra Liverpools side i morgen.

- Vi satser på å gi supporterne noen gode nyheter nå etter helgens skuffelser. PSV er imidlertid et sterkt lag med mye rutine, og ikke minst en rutinert manager. Jan Kromkamp kommer til å spille, og jeg husker også at Ronald Koeman slo oss ut med Benfica i fjor. Det ønsker vi revansje for, slår Rafa fast.