Kuyt mister to kamper

Dirk Kuyt må stå over mot Blackburn og Bordeaux etter ankelskaden han pådro seg under spill for Nederland. Han kan imidlertid bli klar til oppgjøret mot Manchester United på Old Trafford.

Liverpool Daily Post skriver i dag at Dirk Kuyt vil kjempe en kamp mot klokka for å bli skadefri til bortekampen mot Manchester United om halvannen uke. Det skulle bety at ankelskaden spissen pådro seg under spill for Nederland lørdag definitivt vil holde han utenfor kampene mot Blackburn og Bordeaux i Frankrike.

Daily Post skriver at spissen vil bli satt på sidelinja i opp til to uker som en følge av overtråkket som resulterte i strekte leddbånd i hans venstre ankel. Kuyt har allerede trukket seg fra Nederlands EM-kvalifiseringskamp mot Albania i morgen, og det har altså blitt bekreftet at ligakampen mot Blackburn og Champions League-kampen mot Bordeaux går fløyten. 26-åringen skal imidlertid ha en mulighet til å bli spilleklar til prestisjeoppgjøret på Old Trafford.

Kuyt vil returnere til Melwood i dag, og vil dermed komme under behandling av Liverpools leger og fysioterapeuter.

Diao til Stoke i dag?
Liverpool Daily Post skriver at det forventes at Salif Diaos låneavtale med Stoke går i orden i dag. Det hele har dratt litt ut i tid fordi klubbene ikke har klart å bli enige om hvor stor prosentandel av senegaleserens lønn Stoke skal betale.

Pletikosa frykter Crouch
Det er en mann hos England Kroatias keeper Stipe Pletikosa frykter foran morgendagens EM-kvalifiseringskamp. Peter Crouch.

- Det er åpenbart at Wayne Rooney ikke er i form, og for meg virker Peter Crouch som den største trusselen på grunn av hans høyde. Han gjør ting vanskelig for ett hvert forsvar. Men vi tror vi har funnet en løsning også på det problemet, sier sisteskansen til Sky Sports.

- Jeg frykter ikke England. De virket tannløse mot Makedonia, og jeg tror vi vinner denne kampen, legger han til.

Kroatia v England kan følges på Eurosport fra klokken 18.55 i morgen.