Kuyt nærmer seg Anfield

Britiske aviser mener at Liverpool gjør klar til å komme med et avgjørende bud på Dirk Kuyt. Jerzy Dudek og Anthony Le Tallec kan være på vei ut for å skaffe kapital.

Rafa bekrefter Kuyt interesse
Forum for helrøde supportere har alle tråder om Dirk Kuyt som går side opp og side ned.  Det er liten tvil om at den nederlandske spissen er hovedmålet etter hvert som Rafael Benitez og Liverpool søker etter å fullføre sommerens handlevirksomhet.

Foreløpig har Liverpool fått avslag på et tilbud vendt mot Rotterdam, hvor Feyenoord skal ha avslått et forslag om cash pluss andre spillere involvert i handelen.  I dag skriver en rekke aviser at de helrøde gjør klar til å by om lag £10M i rene penger for å sikre seg kapteinen til Feyenoord.

Rafael Benitez innrømmet til en viss grad at man nå kan nærme seg en avslutning i denne transfersagaen, da han uttalte at tampen kunne begynne å brenne for sommerens store kjøp:  - Vi har to eller tre navn.  Kuyt er et av dem.  Vi jobber fortsatt hardt med å få noe til, men vi er kanskje kommet litt nærmere.


Spillere på vei ut
Etter at det tidligere i dag kom rapporter om at Sochaux hadde gitt opp kampen om å sikre seg Anthony Le Tallec, sies det nå at man likevel håper å sikre seg 21-åringen før transfervinduet lukkes ved enden av denne måneden.  Trener Alain Perrin ble sitert på at avtalen ble for komplisert til å kunne fullføres, men formann i Sochaux, Jean-Claude Plessis, hevder nå at det likevel kan bli en overgang:  - Det har tatt litt lenger tid enn ventet, men vi har fortsatt troen, forklarer Plessis.  – Spilleren har lyst til å komme til oss.

David James leverte i dag inn en transfersøknad hos Manchester City.  Jerzy Dudek er en av de keeperne som man tror Stuart Pearce har i kikkerten som erstatter for James.