Kuyt tror på fremtiden

Dirk Kuyt tror at Liverpool har gjort unna de verste kampene denne sesongen, og spår at de røde nå begynner klatringen på tabellen. Gonzalez og Bellamy kan rekke Reading.

Dirk Kuyt mener at Liverpool nå har gjort unna de verste kampene denne sesongen, og at man kan se lyst på fremtiden etter en traumatisk sesonginnledning i ligaspillet. Etter fire bortetap og avgangen til tidligere styreformann Noel White, håper og tror nederlenderen at det nå skal bli mer ro i rekkene og bedre arbeidsforhold.

Kuyt legger i alle fall ikke skjul på at han sikter mot den fjerde strake seieren når Reading gjester Anfield lørdag. Til Liverpool Echo sier han at han og hans lagkamerater nå akter å bevise at de har begynt klatringen på tabellen.

- Vi har gjort ti mål på tre kamper nå, og begynner å vise våre kvaliteter. Vi har et veldig godt lag, og har vist det i de siste kampene. Nå må vi fortsette i samme stilen og vinne også de neste kampene. Det er viktig å vise at vi duger i ligaen også, og ikke bare i Champions League, slår angriperen fast.

- Vi vet vi må vinne flere kamper. Etter at vi tapte mot Manchester United var alle langt nede, og vi visste at det var viktig at vi kom raskt til hektene igjen. Det betyr mye for oss at vi har vunnet tre kamper på rad nå, men vi vet også at vi må vinne flere. Vi fikk en dårlig start på sesongen, men i de tre siste kampene har vi vist våre kvaliteter.

- Mot Bordeaux på tirsdag skapte vi nok sjanser til å score enda flere mål, men det var også viktig for oss å holde nullen, legger han til.

Bellamy og Gonzalez kan rekke Reading-kampen
Liverpool Echo skriver i dag at Rafael Benitez vil vurdere helsetilstanden til Craig Bellamy og Mark Gonzalez nøye før han tar ut troppen til kampen mot Reading på lørdag. Begge spillerne kan rekke denne kampen ettersom de er på bedringens vei etter henholdsvis legg- og ankelskade.

Benitez kan også fryde seg over en aldeles utmerket hjemmeform. De røde er ubeseiret på de siste 21 ligakampene med egen grunn under føttene. Chelsea var faktisk siste laget som beseiret Liverpool i en ligakamp på Anfield, og siden den gang har intet gjestelag gjort mer enn ett ligamål på den sagnomsuste banen. Det er 13 måneders siden nå. I løpet av den perioden har Liverpool vunnet 18 ligakamper og spilt uavgjort i 3. På disse 21 kampene har de sluppet inn bare 7 mål, og har holdt nullen 14 ganger.

Platt trener med Morecambe
Den tidligere Liverpool-junioren Conal Platt kan ende opp på mer hjemlige trakter igjen. Conference-klubben Morecambe skal nemlig være interessert i å hente Platt på lån fra Bournemouth. Den unge spilleren sluttet seg til sydkystklubben i sommer, men har i følge rapportene ikke slått til som man hadde forventet. Nå har imidlertid manager Sammy McIlroy invitert Platt til å trene med Morecambe denne uken, for å vurdere en låneovergang.

Billetter til bortekampen mot Middlesbrough
Liverpool FC opplyser at de har mottatt 2440 billetter til bortekampen mot Middlesbrough på Riverside stadium lørdag 18.november. Disse blir solgt til sesongkortinnehavere som har registrert 9 eller flere bortekamper i ligaen fra i fjor på sine fancards.